Van itt olyan, aki nem jön ki az anyósával? Ha igen, mi az oka, és miben nyílvánul ez meg konkrétan?
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 17:20
11/16 anonim válasza:
Kedves kérdező! Golyót az anyósnak! Alapjáraton sem vagyok oda a tetvekért!
12/16 anonim válasza:
Nekem hála istenek jó anyosom volt sajnos már meghalt két éve olyan volt nekem mint egy második anya!:)) Deamint őlvastam nem mindenkinek ilyen de ne hagyjátok magatokat nem kell eltürni semmit mert ha türi az ember annál rosszab!:))
13/16 ooknub válasza:
Milyen érdekes hogy a válaszírók 99 %-a nő. A pasik általában simán kijönnek az anyósukkal, csak a nőkkel van a baj mindig, a sok idióta kis pi@a a nagy önérzetétől és büszkeségétől nem tud alkalmazkodni minimális szinten se. Az én asszonyom is folyton gyűlölködik az anyámmal, de szerencsére csak a háta mögött.
14/16 anonim válasza:
Létezhet, hogy a férfiak alkalmazkodóképessebbek? Én voltam az aki belinkelte, hogy anyósom kifossza lányát. Én férfiként sokkal jobban kezelem az anyósommal a kapcsolatot, mint a csajom faterommal.
15/16 anonim válasza:
Kedves 20:57! Válj el, ha nem tetszik valami, az anyósvicceket meg nem a "hülye pi@k" találták ki, mégis tele vannak vele a vicclapok. Hogy miért 99% nő panaszkodik? Azért, mert az olyan agresszív f@sz-ok mint te is, elintézik a dolgot rövid úton 4 fal között késsel, fejszével, ásóval stb. Ergo mi nem erővel oldjuk meg azt, amit ésszel nem bírunk, hanem keressük a megoldást, ahol mindenki életben/egészségesen marad. Tisztelet a kivételnek, akinek nem inge, ne öltözködjön.
16/16 anonim válasza:
kérdező, mi az hogy "irányítható puhány magyar" te cigányként (vagy félvérként tök mind1 hogy hívjuk) általánosítasz. tudtommal a "normális" cigány azt utálja legjobban a magyarban, hogy általánosít és egy kalap alá veszi az összes cigányt a többség alapján. most akkor mi is a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!