Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Van itt olyan, aki nem jön ki...

Van itt olyan, aki nem jön ki az anyósával? Ha igen, mi az oka, és miben nyílvánul ez meg konkrétan?

Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 17:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Golyót az anyósnak! Alapjáraton sem vagyok oda a tetvekért!
2011. jún. 26. 07:00
 12/16 anonim válasza:
Nekem hála istenek jó anyosom volt sajnos már meghalt két éve olyan volt nekem mint egy második anya!:)) Deamint őlvastam nem mindenkinek ilyen de ne hagyjátok magatokat nem kell eltürni semmit mert ha türi az ember annál rosszab!:))
2011. jún. 27. 15:02
 13/16 ooknub válasza:
Milyen érdekes hogy a válaszírók 99 %-a nő. A pasik általában simán kijönnek az anyósukkal, csak a nőkkel van a baj mindig, a sok idióta kis pi@a a nagy önérzetétől és büszkeségétől nem tud alkalmazkodni minimális szinten se. Az én asszonyom is folyton gyűlölködik az anyámmal, de szerencsére csak a háta mögött.
2011. júl. 2. 20:57
 14/16 anonim ***** válasza:
Létezhet, hogy a férfiak alkalmazkodóképessebbek? Én voltam az aki belinkelte, hogy anyósom kifossza lányát. Én férfiként sokkal jobban kezelem az anyósommal a kapcsolatot, mint a csajom faterommal.
2011. júl. 2. 21:00
 15/16 anonim válasza:
Kedves 20:57! Válj el, ha nem tetszik valami, az anyósvicceket meg nem a "hülye pi@k" találták ki, mégis tele vannak vele a vicclapok. Hogy miért 99% nő panaszkodik? Azért, mert az olyan agresszív f@sz-ok mint te is, elintézik a dolgot rövid úton 4 fal között késsel, fejszével, ásóval stb. Ergo mi nem erővel oldjuk meg azt, amit ésszel nem bírunk, hanem keressük a megoldást, ahol mindenki életben/egészségesen marad. Tisztelet a kivételnek, akinek nem inge, ne öltözködjön.
2011. júl. 3. 11:16
 16/16 anonim ***** válasza:
kérdező, mi az hogy "irányítható puhány magyar" te cigányként (vagy félvérként tök mind1 hogy hívjuk) általánosítasz. tudtommal a "normális" cigány azt utálja legjobban a magyarban, hogy általánosít és egy kalap alá veszi az összes cigányt a többség alapján. most akkor mi is a helyzet?
2011. júl. 8. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!