Van itt olyan, aki nem jön ki az anyósával? Ha igen, mi az oka, és miben nyílvánul ez meg konkrétan?
Ez nehéz kérdés, mert konkrétan semmiben nem nyilvánul meg, egyszerűen nem vagyunk egy hullámhosszon. Ő nem kötözködik, hanem "ő csak jót akart". Pl. egy éve együtt éltünk a férjemmel, addig 2szer voltak nálunk (30 km van a két lakás között, tehát nem a távolság, csak mindig nekünk kellett menni) és mikor terhes lettem, elkezdte tervezni, hova kellene tenni a babakocsit, meg akkor rakjuk ki a macskát, meg ugye majd kint fogom altatni az udvaron stb.
Miért akar rendezkedni, ha jóformán azt se tudja, hogy élünk? de ugyanez a sógornőm pepitában. Miért nem merevlapos pelenkázószivacsot vettem, mikor azt rátehetném a mosógép tetejére, és akkor fürdés előtt ott tudnám levetkőztetni a gyereket. Aha. Csak épp nálunk a mosógép külön helységben van. Na, aki nem tudja, hol a mosógépem, miért akar tanácsot adni?
Ezek inkább csak idegesítő apróságok, ha nem a párom rokonsága volna, az életben nem találkoznék velük többet, mert teljesen máshogy gondolkodunk,de így sajnos kell.
11:18, maxinálisan megértelek, az én lelkembe nem gyalogoltál bele, mert magam is így érzek és gondolkodom.Sajna az én párom is eléggé "anyámasszony", de csak akkor, ha vmi baj van, létbizonytalanság üti fel a fejét, ami persze nem az, csak a kedves mama hiteti el vele az egyetlen csöpp fiát, hogy jobban ki legyünk neki szolgáltatva.Én Dzseszpisznek hívom a háta mögött, ami a Jáspis kígyó angolosított-magyarosított változata, mert nem más.Egyébként roma, és nem tudja egy életen kersztül se elfogadni, hogy a fia egy félvért válaszott ( magyar közegben nőttem fel egyébként), bezzeg az ő gyerekei se tisztavérűek, hál Istennek a fia sem, neki sem kellett echte cigány, amilyen ő, mert 7 gonoszt hozott volna ki belőle az a szegény hapsi, ezért puhány magyart válaszott helyette, akit tud uralni + raffináltan irányítani.Hát, egy csúcs az öreglány, főleg hazudozás terén, olyan notorius hazudozó, hantagolyó, hogy csak akkor mond igazat, mikor eltéveszti.Egy született cselszövő, intrikus, a gyerekeit is csak addig szülte és tartotta a családban maga mellett, amíg felvette utánuk a járandóságukat meg sikerült lakáshoz jutnia ( ez még az átkosban volt, de ha most lenne fiatal, most is ugyanezt tenné, hogy addig se kelljen dolgozni, csak lopni..), aztán szépen elmarta őket a háztól.Összesen 4 lányát, a fiát is csak addig istápolta, amíg kereket nem oldott otthonról és úgy tűnik, mégiscsak boldogul a kígyó nélkül.
:)
Ezek szerint az én anyósom viszi a pálmát. Mi egy házban lakunk, ő lent a földszinten ,mi az emeleten, de semmi nem közös, külön fürdő, konyha stb.
Mi október óta nem beszélünk, mert "nem fogadtam szót neki", konkrétan nem hagytam magam irányítani. Mára odáig fajultak a dolgok, hogy a kolleganője fésűjéből hazahordja a hajat, és beteszi az ágyba, törölközőre stb.... A kisfia persze nem szól neki, mert nem szereti a vitát. Egyszer megrángatom az tuti.
Október óta nem is nagyon köszön, de a vasalómat leviszi ha nem vagyok itthon, úgy kell visszalopni, most megtaláltam a fürdőjében azt a törülközőt amit anyumtól kaptam....
Nem tudom szeretni, egyszerűen egy ilyen embert nem lehet.
Az én anyósomnak az a baja, hogy a világon vagyok.
Ebben csak az a szomorú, hogy az unokáját sem szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!