A szülő, az idősebb sem mindent tudó?
nem csak az idézőjeleket hagytad ki, hanem a fél mondatot...
Rájöttem arra, hogy a gyerekkori a "szülőnek hinni kell" és a "szülő korától fogva" mindent jobban tud elvek nem feltétlen igazak.
na így lett volna értelme... ;)
"másodikhoz: fogadunk meg tanácsot és adunk a szavára, igaz, a "meg tanácsot " két szó kimaradt."
" szerintem érthetőek a mondataim. Visszaolvasom őket mielőtt elküldöm."
na itt meg no comment....
18,05 vagyok!
Régész szerettem volna lenni (ehhez ugye alapból először gimi kell + latint tanulni stb.), ezzel szemben lett belőlem (ma már nyugdíjas) könyvelő. Mert a közgében a 4 év alatt érettségi és szakképesítés is van.
Ezért írtam, hogy ne add fel az álmaidat! Keresd a lehetőséget, hol tudsz esetleg levelezőn tanulni abba az irányba, amely közelebb visz a céljaidhoz. Nem lesz könnyű, de ha úgy teszel, ahogy én, hogy egész életemben azt mondogattam, mi szerettem volna lenni, a végén rájössz, hogy az élet tényleg nagyon rövid.
Azt, hogy az idősebb munkatársak milyen "kioktató" szlogent ismételgetnek, hallgasd meg, de ha más a véleményed a dologról, annyit megtehetsz, hogy nem szállsz velük vitába! Mindenkinek joga van ragaszkodni a saját véleményéhez, őneki is, teneked is.
Na, álljunk már meg egy picit.
Én ezt mind értem, csak egy csöppet irreleváns. Mármint a szűk értelemben vett nyelvtan, meg még a kérdező kommentjeiben néhány gondolat. Valóban baromi nehéz a szabad asszociációid fonalát követni. Még nem appercipiáltam, hogy lenne a felvetett téma és néhány reakció között bárminemű reláció, de igyekszem dekódolni az üzenetek ezen szegmensét. Kicsit eltértünk a lényegtől. Érdekesnek indult, aztán elborult a topik. Magyarul: mi a kérdés? /de tényleg magyarul!!:D/
Még mindig a 18,05 vagyok!
Azokra, akik itt a helyesírásodat, a fogalmazásodat kritizálják, még annyira sem kell hallgatnod, mert ezek szerint a dolgok lényegéhez szólni nem tudnak, vagy nem akarnak. Ne ragadj le azoknál a válaszoknál, melyek nem visznek előre, vagy eltérítenek a lényegtől!
Persze ez az általam írottakra ugyanúgy igazak, ha úgy érzed, hogy nem arra válaszoltam, amire valójában kíváncsi vagy, biztosan fogsz kapni olyan választ is, amelyik már segít a problémád megoldásában. (Ezen az oldalon sokan vannak, akik csak késő este vagy kora hajnalban ülnek géphez, tehát meglehet, hogy mások válaszát majd csak holnap ismered meg.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!