Mit csináljak, kikészít a féltékenység, beteg vagyok?
Én is ebben vagy! Teljesen!
Nálunk "csak" első baba. Húsz éves vagyok. Egész terhesség alatt 7 kilót szedtem fel, mindenki dícsért milyen ügyes vagyok. Persze akkor a negyedikről kellett lépcsőznöm le-fel.
Két hónapos volt a pici mikor új lakásba költöztünk. 7. emelet, lift.
Nyolc hós volt a lányom és 15 (!!!) kilót híztam mióta itt élünk.
De semmi vitamindúsat nem ettem mióta nem szoptatok.
Rettenetesen depressziós lettem, biztos voltam benne, hogy undorító vagyok.
Nem volt itthon üdítő, úgyhogy boltba menés előtt a férjem multivitamin pezsgőtaplettájából ittam.
Hirtelen nagyon jól éreztem magam. Be a fürdőbe, beállítottam a hajam és kihúztam a szemem. Úgy döntöttem, lefelé lépcsőn megyek.
Azóta minden reggel iszok egy multit, cukormentes szörp van, és naponta hétszer eszem keveset.
Eljárok sétálni (rossz a térdem, nem tudok futni) napi 2-3 órát is néha, sok saláta, semmi fehér kenyér, tészta.
Vasárnap a BŰN napja, de ésszel.
Két hónap alatt öt kiló ment le, ami nem tűnik soknak, de kidurranok az energiától. 55 kilóig meg sem állok!
Ja! Ha gyomrod bírja, zsírosabb kaják mellé egyél savanyú káposztát! Vagy ecetes uborkát.
Persze akkor sem kell belefulladni a pörköltbe!
Kedves Kérdező!
Mindenki oylannak lát amilyennek érzed magad!!!!!!
ha rondának esetlennek, akkor oylannak, ha emg talpraesettnek, ás boldognak akkor olyannak látnak.EZ s legeslegfontosabb, amit meg kell tanulnod. Nem másokért kell lefogynod, kozmetikushoz menned, hanem MAGAD miatt.
elmondom az én történetemet:
Én vékony, magas (58-64kg 173 cm) nő vagyok, gyönyörű hajjal, szép arcvonásokkal.Nem beképzeltságből, hanem tudatosságból írom ezt, nehéz volt még leírni is.
Mégis: soha nem hittem senkinek, 10 éves korom üta komplexusokkal küzdöttem, volt hogy nem mentem el már általános iskolábna a farsangi báélra, mert csúnya vagyok, 14 éves elöl deszka hátul léc,a fiúk azért nem "jártak" velem mert nincs mellem, borzasztó volt. Kicsire húztam magam, mereven jártam, mindig görcsöltem, ha valaki rám figyelt, a mai napig olyan vizsgadrukkal küzdök (nem csak vizsgákon),hogy zöldülök, hasmenésm van, ráz a hideh, esetenként hányok is.
Nagyon nehezen de túl vagyok rajta, elfogadtam magam oylannak mint amilyen vagyok, mások magabiztosnak, öntudatosnak látnak, ezt mutatom, de néha még rámtör az ellenkezője, viszont gyakran már azon kapom magam hogy téynleg elhiszem, hogy szép vagyok okos vagyok, jó érzés.De a mai napig különös gonddal készítem a sminkem, ah csak túrézni megyek akkor is van rajtam valami, kell a páncél, a rituálé, hogy felkészüljek a napra, az emberekre.
Nekem egy oylan fiútól kellett visszajelzés ezekhez a változásokhoz, aki tetszett,17 voltam ekkor, most 7 év után azt mondom, hogy elértem hogy oylan legyek mint mások, egészséges önbizalommal.
Bizz önmagadban, ez a legfontosabb, ha ehhez az kell, hogy lefoggy, akkor fogyj, ne szégyeld a párod segítségét kérni, hidd el már az erőfeszításedet is díjazni fogja, erre azért van szükség, hogy ne ingj meg, mert nem lesz könnyű, de megéri, ha nem is fogysz, már a mozgás felszabadító ereje is segít:)
A lányeg, hogy mindenkinek meg vannak a maga problémái, nem tudhatod hogy a "sógornőd" milyen belső problémákkal küzd,lehetnétek jó barátnők is, rajtad áll, hogy nyiss, mert lehet őt bántja, hogy ilyen vagy vele, nme őt kell bántani azért mert a férjedben nem bízol, vagy magadban.
Ha meg a másik oldalt nézzük:"Tartsd közel a barátaidat, még közelebb az ellenségeidet"
Sajnálom, hogy hosszú lett, gyanítom hibás is.:(
REmélem segítettem, minden a fejben dől el, ezzel legyél tisztában, rajtad múlik!
Sok boldogságot kívánok.
Egyél sok zöldséget meg gyümit.
Ne felejtsd ki a húst sem. Legjobb ilyenkor a hal. A főzeléket se hagynám ki.
Ami a sportot illeti lehet h hülyeségnek hangzik, de a VS Teleshopban vannak azok a szíjak, amiket ha felcsatolsz és a megfelelő fokozatba állítassz, zsírt égethetsz.
Próbáld meg minden testrészedet megmozgatni.
Járj el futni, csinálj fekvőtámaszt, otthoni tornagyakorlatot...stb... Vegyél Béres Alexandra DVD-t és garantálom h lefogysz :D
Utána szépítkezz. Járj el szalonokba, vegyél új ruhákat.
És vigyázz, ne akarj túl gyorsan lefogyni mert akár kórházba is kerülhetsz! A lassabb fogyás biztonságosabb. (megint egy hülye példa: Lagzi Lajcsi :D) ugyan ez a szitu.
Rem segítettem. Sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!