Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit csináljak, kikészít a...

Mit csináljak, kikészít a féltékenység, beteg vagyok?

Figyelt kérdés
Három gyerkőc után elhíztam,csúnyának érzem magam,a páromnak van egy öccse akinek egy rosszul sikerült házasság után,most van egy új barátnője,vékony,csinos,kis picike csajszi,aranyos,kedves,de örülten féltékeny vagyok rá,ha csak meglátom,hogy belép aposomékhoz,már görcsben van a gyomrom,és azt figyelem a párom ránéz e.Aposék is nagyon szeretik,engem semmibe vesznek,folyton azt kérdik nem fáj még a lábad???Már az is megfordult a fejemben,hogy végzek magammal,de nem hagyhatom itt a gyerekeimet.Jön a jó idő,és nekem nagyon fáj,ha a párom akárcsak egy másik csinos vékony lányra ránéz,már kevésnek,és undorítónak érzem magam:-(:-(:-(Sokat bőgők ez miatt,és azt hiszem már a depresszió szélén állok...Mit tegyek,hogyan tudnám elviselni ezt a helyzetet?A párom türelmes ember,minden nap elmondja,hogy mennyire szeret engem,de mégis megnézi a csajokat az utcán,ha rákérdezek,vagy megkérem ne csinálja,annyit mond nem akar bántani vele,de valahogy mindig arra néz ahol ezek vannak,vonza a szemét...Ezért vagyok féltékeny még a sogórnő jelöltre is...Hozzáteszem benne van a pakliban az is,hogy volt már a páromnak két mellékvágánya is a házzasságunk elején,de azt mondja megbánta nagyon,és nem bántam meg,hogy megbocsájtottam akkor,mert valóban jobb ember lett,csak ez a maró féltékenység még mindig itt van bennem,és ez szörnyű...Segítsetek nekem...
2011. máj. 19. 12:51
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
89%
futni nem is kell ekkora súllyal. Épp ezért mondom, hogy csak egy kis totyogás kell...tudod, amit leírtam...
2011. máj. 19. 13:36
 32/47 A kérdező kommentje:
Este ha a picim elalszik lemegyek totyogni,:-) remélem sikerül kicsit fogyni így...Meg kihagyom a vacsorát,talán ez akkor már segít...
2011. máj. 19. 13:38
 33/47 anonim ***** válasza:
74%
lisztes dolog: ha reggel bevágsz 2szelet kenyeret akkor csak 1.legyen tízórai alma, kevesebb krumpli ebédre,fokozatosan iktasd ki de nem vagyok dietetikus biztos van aki jobban tudja.háziorvos?? egyéb betegség.
2011. máj. 19. 13:40
 34/47 anonim ***** válasza:
92%
ne hagyd ki!!! csak éjjel leszel éhes!! lassan.
2011. máj. 19. 13:42
 35/47 anonim ***** válasza:
92%
Ne hagyjad ki a vacsit! Fontos, hogy legyen vacsi. Küldtem rád privátot, írj a megadott emilre és mindent részletesen elmondok. Kérdezz bátran!
2011. máj. 19. 13:48
 36/47 anonim ***** válasza:
89%
Kedves Kérdező. ezt nem gondoltad volna 1órával ezelőtt szerintem.majd tegyél fel képet milyen csini lettél.sok sikert.
2011. máj. 19. 13:57
 37/47 anonim ***** válasza:
74%

kedves Kérdező!

Még mindig várom az e-mailodat. A mailboxra írj ne a gmailra. Az eleje az emilcimnek az meg ugyanaz mint a gmailnak. Remélem, nem rontottad el, mert még nem kaptam emilt.

2011. máj. 19. 14:04
 38/47 anonim ***** válasza:
50%

Tuti most nagyon sokan lepontoznak majd, de szerintem azonkívűl hogy valaki tesz érte hogy szebb, karcsúbb legyen a féltékenység fejben dől el (a futás mondjuk tényleg nagyon hasznos)....

Én 160 cm vagyok és 45 kg (ok most a 8 hónapos terhesen 55), és nagyon szarul érzem magam a börömben, elöször az bántott hogy nincs cicim (a sok futás levitte :D ), aztán lett (lehet leköpni érte), majd az hogy a párom tuti az 170-180 magas csajokat nézi és majd beleörültem), mostmeg hogy még "dagadt" is vagyok hozzá..... :D

Nem azt mondom hogy törödj bele, de inkább benn kéne másképp látni magad, és látod én 160 magas ált. 45kg vagyok D-s szilikonmellekkel és mégis sokszor azt érzem mint Te, pedig lehet hogy ugyanúgy utálnál mint a sogórnőjelöltedet.... mindenkinél van jobb a legjobb csajokat is megcsalhatják hidd el!!!

2011. máj. 19. 15:00
 39/47 anonim ***** válasza:
76%

Mi is derül ki a kérdésekből és a kérdező kommentjeiből?

Hogy rohadtul nem tesz semmit azért, hogy lefogyjon, nem diétázik, nem mozog, ellenben rengeteget bőg a kövérsége miatt és féltékeny a vékonyabb nőkre.

Senki nem fog helyetted megmozdulni, senki nem fog helyetted életmódot váltani. A te életed, a te döntésed.

Én a helyedben felemelném a seggem és csinálnám, mert aztán ne nyavalyogj, ha bekövetkezik amitől félsz.

2011. máj. 19. 15:03
 40/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek aki kedvesen,segítőkészen hozzászólt,és valamiképp átérezte a helyzetemet,mindent beleadok,és lefogyok,ráadásként még a sógór barátnőjét is megpróbálom elfogadni...

A kötekedőknek meg annyit,ha csak azért olvasod el mások kérdéseit,hogy szemét módon még egyet belerúgj,akkor szerintem emeld meg az akár kicsi,akár nagy valagadat,és húzz el erről a "segítő" oldalról...

Köszi mégegyszer minden normális válaszolónak,sokat segítettetek,ma már többször ettem kevés adagokat,sokat ittam,vettem gyümölcsöt,és este lemegyek futni ill totyogni:-)Tudom,hogy megcsinálom,mert megakarom csinálni...

2011. máj. 19. 16:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!