Mit csináljak, kikészít a féltékenység, beteg vagyok?
kedves Kérdező!
Még mindig várom az e-mailodat. A mailboxra írj ne a gmailra. Az eleje az emilcimnek az meg ugyanaz mint a gmailnak. Remélem, nem rontottad el, mert még nem kaptam emilt.
Tuti most nagyon sokan lepontoznak majd, de szerintem azonkívűl hogy valaki tesz érte hogy szebb, karcsúbb legyen a féltékenység fejben dől el (a futás mondjuk tényleg nagyon hasznos)....
Én 160 cm vagyok és 45 kg (ok most a 8 hónapos terhesen 55), és nagyon szarul érzem magam a börömben, elöször az bántott hogy nincs cicim (a sok futás levitte :D ), aztán lett (lehet leköpni érte), majd az hogy a párom tuti az 170-180 magas csajokat nézi és majd beleörültem), mostmeg hogy még "dagadt" is vagyok hozzá..... :D
Nem azt mondom hogy törödj bele, de inkább benn kéne másképp látni magad, és látod én 160 magas ált. 45kg vagyok D-s szilikonmellekkel és mégis sokszor azt érzem mint Te, pedig lehet hogy ugyanúgy utálnál mint a sogórnőjelöltedet.... mindenkinél van jobb a legjobb csajokat is megcsalhatják hidd el!!!
Mi is derül ki a kérdésekből és a kérdező kommentjeiből?
Hogy rohadtul nem tesz semmit azért, hogy lefogyjon, nem diétázik, nem mozog, ellenben rengeteget bőg a kövérsége miatt és féltékeny a vékonyabb nőkre.
Senki nem fog helyetted megmozdulni, senki nem fog helyetted életmódot váltani. A te életed, a te döntésed.
Én a helyedben felemelném a seggem és csinálnám, mert aztán ne nyavalyogj, ha bekövetkezik amitől félsz.
Köszönöm mindenkinek aki kedvesen,segítőkészen hozzászólt,és valamiképp átérezte a helyzetemet,mindent beleadok,és lefogyok,ráadásként még a sógór barátnőjét is megpróbálom elfogadni...
A kötekedőknek meg annyit,ha csak azért olvasod el mások kérdéseit,hogy szemét módon még egyet belerúgj,akkor szerintem emeld meg az akár kicsi,akár nagy valagadat,és húzz el erről a "segítő" oldalról...
Köszi mégegyszer minden normális válaszolónak,sokat segítettetek,ma már többször ettem kevés adagokat,sokat ittam,vettem gyümölcsöt,és este lemegyek futni ill totyogni:-)Tudom,hogy megcsinálom,mert megakarom csinálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!