Mit csináljak, kikészít a féltékenység, beteg vagyok?
13.11
Csak nem mindegy, hogy milyen magas vagy! Ha 180 cm lennél, akkor lehet hogy kevés az 55kg. Viszont ha 170 cm vagy, akkor nem gáz. Szerintem nagyon szépek a vékony nők. Inkább örülj neki, ha az vagy. Hidd el. Kevésbé fogsz meglógni öreg korodra majd. Csomó problémád nem lesz később.
Tudom, könnyű mondani. A göndör hajú egyenest akar, az egyenes göndört...egy nő sincs megelégedve magával. Szerencsére én hajam egyenes mint a szög és én imádom. :)
bella83!
Én értem a jó szándékodat, csak az ilyen szövetségesek amiatt veszélyesek, mert nem világítanak rá valóságra. Az a baj, hogy el akarják vele hitetni, hogy így jó ahogy van. Pedig nem. Inkább megoldást és kiutat kell keresni neki. Ha valaki elhízott -igaz ebben az esetben nem ismerjük az illetőt és nem tudjuk hogy mennyire az- akkor nem palástolni kell hogy "juj nem is vészes a súlyod", hanem segíteni kell neki megoldást találni. Lefogyni esetleg.
Az igazi jószándékú ember mindig szól, ha fika van az orrodon.
Kérdező! Te meg ne itt siránkozzál, hanem menj el kocogni mint ahogy mondtam. Ez első hónap tényleg szar, de utána rászoksz, mint a drogra.
Hidd el jó lesz.
Fél óra kocogás után már az eufórikus állapot is előjön, amitől nagyon boldog leszel a nap hátralévő részében...
13:11 vagyok
170centi 55 kiló,és szeretném azt a 10+kilót...
Kérdező: csinos ruha (nem irtad a sulyod magasságod,de van minden méretben)
új frizura,smink,csodákra képes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!