Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit csináljak, kikészít a...

Mit csináljak, kikészít a féltékenység, beteg vagyok?

Figyelt kérdés
Három gyerkőc után elhíztam,csúnyának érzem magam,a páromnak van egy öccse akinek egy rosszul sikerült házasság után,most van egy új barátnője,vékony,csinos,kis picike csajszi,aranyos,kedves,de örülten féltékeny vagyok rá,ha csak meglátom,hogy belép aposomékhoz,már görcsben van a gyomrom,és azt figyelem a párom ránéz e.Aposék is nagyon szeretik,engem semmibe vesznek,folyton azt kérdik nem fáj még a lábad???Már az is megfordult a fejemben,hogy végzek magammal,de nem hagyhatom itt a gyerekeimet.Jön a jó idő,és nekem nagyon fáj,ha a párom akárcsak egy másik csinos vékony lányra ránéz,már kevésnek,és undorítónak érzem magam:-(:-(:-(Sokat bőgők ez miatt,és azt hiszem már a depresszió szélén állok...Mit tegyek,hogyan tudnám elviselni ezt a helyzetet?A párom türelmes ember,minden nap elmondja,hogy mennyire szeret engem,de mégis megnézi a csajokat az utcán,ha rákérdezek,vagy megkérem ne csinálja,annyit mond nem akar bántani vele,de valahogy mindig arra néz ahol ezek vannak,vonza a szemét...Ezért vagyok féltékeny még a sogórnő jelöltre is...Hozzáteszem benne van a pakliban az is,hogy volt már a páromnak két mellékvágánya is a házzasságunk elején,de azt mondja megbánta nagyon,és nem bántam meg,hogy megbocsájtottam akkor,mert valóban jobb ember lett,csak ez a maró féltékenység még mindig itt van bennem,és ez szörnyű...Segítsetek nekem...
2011. máj. 19. 12:51
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
91%
nem tudhatom mennyi a súlyfelesleg rajta,és mennyire vékony a kiscsaj,de mikor a béka se..e alatt van az önbizalma és a saját sógornőjelöltjét fixírozza jól jön egy szövetséges.
2011. máj. 19. 13:14
 12/47 anonim ***** válasza:
34%

13.11

Csak nem mindegy, hogy milyen magas vagy! Ha 180 cm lennél, akkor lehet hogy kevés az 55kg. Viszont ha 170 cm vagy, akkor nem gáz. Szerintem nagyon szépek a vékony nők. Inkább örülj neki, ha az vagy. Hidd el. Kevésbé fogsz meglógni öreg korodra majd. Csomó problémád nem lesz később.

Tudom, könnyű mondani. A göndör hajú egyenest akar, az egyenes göndört...egy nő sincs megelégedve magával. Szerencsére én hajam egyenes mint a szög és én imádom. :)

2011. máj. 19. 13:15
 13/47 A kérdező kommentje:
Kedves bella.A helyzet az,hogy a csaj tök normális meg minden,most született neki is egy kislánya,mint nekem,tehát lenne közös téma is,de ez nagyon visszatart,hogy ő tényleg klasszul néz ki,én meg egy szörnyű nagyseggű undormány...Az is bánt vele kapcsolatban,hogy az anyósék annyira odáig vannak tőle,én már semmit nem számítok,becézgetik,segítenek neki mindenben...De a legföbb baj az,hogy nagyon félek mikor a férjem ránéz,hogy nem e azt gondolja,hogy írigy az öccsére ez miatt,mert neki ilyen barátnője van.Tényleg szeretjük egymást,mindent megoldottunk,és sok van már mögöttünk,15 év nagy idő,csak hát a párom nem sokat válltozott,olyan helyes és klassz teste van,mint régen...Nagyon bánt ha valakire ránéz,nagyon nagyon,és ez miatt nagyon sokat veszekszünk,a strand pedig számomra maga a pokol...
2011. máj. 19. 13:17
 14/47 anonim ***** válasza:
85%

bella83!

Én értem a jó szándékodat, csak az ilyen szövetségesek amiatt veszélyesek, mert nem világítanak rá valóságra. Az a baj, hogy el akarják vele hitetni, hogy így jó ahogy van. Pedig nem. Inkább megoldást és kiutat kell keresni neki. Ha valaki elhízott -igaz ebben az esetben nem ismerjük az illetőt és nem tudjuk hogy mennyire az- akkor nem palástolni kell hogy "juj nem is vészes a súlyod", hanem segíteni kell neki megoldást találni. Lefogyni esetleg.

Az igazi jószándékú ember mindig szól, ha fika van az orrodon.

2011. máj. 19. 13:18
 15/47 anonim ***** válasza:
85%
Nem a depi szélén álsz hanem a közepében talán keres fel egy dokit, próbálj sportolni a mozgás boldogság hormonokat termel, szedj vitaminokat magnéziumot, citromfű, orbáncfű tea is segithet. Lehet hogy ez a szülés utáni depi elmúlik amint helyre áll a hormonháztartás.
2011. máj. 19. 13:19
 16/47 anonim ***** válasza:
72%
nincs egy pattanása sem??? nézd azt, lám biztos ő sem tökéletes ma nekem is azt mondták hogy kövér vagyok,mondom bocs terhes vagyok. :) fel a fejjel ne szontyolodj el
2011. máj. 19. 13:20
 17/47 A kérdező kommentje:
13:15...köszi a semmit,nem értem aki ilyen bunkó,miért ír választ egyáltalán...
2011. máj. 19. 13:21
 18/47 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező! Te meg ne itt siránkozzál, hanem menj el kocogni mint ahogy mondtam. Ez első hónap tényleg szar, de utána rászoksz, mint a drogra.

Hidd el jó lesz.

Fél óra kocogás után már az eufórikus állapot is előjön, amitől nagyon boldog leszel a nap hátralévő részében...

2011. máj. 19. 13:22
 19/47 anonim ***** válasza:
80%

13:11 vagyok

170centi 55 kiló,és szeretném azt a 10+kilót...

Kérdező: csinos ruha (nem irtad a sulyod magasságod,de van minden méretben)

új frizura,smink,csodákra képes

2011. máj. 19. 13:23
 20/47 anonim ***** válasza:
80%
ok értem. én sem azt mondom hogy dugja fejét a homokba de először szedje össze magát "igen én is vagyok valaki el határozom hogy csini leszek" mert addig hiába kezdi el ha jön egy kis megingás máris visszaesik. és ha jóba lesz a kiscsajjal tud neki segíteni.
2011. máj. 19. 13:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!