Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit csináljak, kikészít a...

Mit csináljak, kikészít a féltékenység, beteg vagyok?

Figyelt kérdés
Három gyerkőc után elhíztam,csúnyának érzem magam,a páromnak van egy öccse akinek egy rosszul sikerült házasság után,most van egy új barátnője,vékony,csinos,kis picike csajszi,aranyos,kedves,de örülten féltékeny vagyok rá,ha csak meglátom,hogy belép aposomékhoz,már görcsben van a gyomrom,és azt figyelem a párom ránéz e.Aposék is nagyon szeretik,engem semmibe vesznek,folyton azt kérdik nem fáj még a lábad???Már az is megfordult a fejemben,hogy végzek magammal,de nem hagyhatom itt a gyerekeimet.Jön a jó idő,és nekem nagyon fáj,ha a párom akárcsak egy másik csinos vékony lányra ránéz,már kevésnek,és undorítónak érzem magam:-(:-(:-(Sokat bőgők ez miatt,és azt hiszem már a depresszió szélén állok...Mit tegyek,hogyan tudnám elviselni ezt a helyzetet?A párom türelmes ember,minden nap elmondja,hogy mennyire szeret engem,de mégis megnézi a csajokat az utcán,ha rákérdezek,vagy megkérem ne csinálja,annyit mond nem akar bántani vele,de valahogy mindig arra néz ahol ezek vannak,vonza a szemét...Ezért vagyok féltékeny még a sogórnő jelöltre is...Hozzáteszem benne van a pakliban az is,hogy volt már a páromnak két mellékvágánya is a házzasságunk elején,de azt mondja megbánta nagyon,és nem bántam meg,hogy megbocsájtottam akkor,mert valóban jobb ember lett,csak ez a maró féltékenység még mindig itt van bennem,és ez szörnyű...Segítsetek nekem...
2011. máj. 19. 12:51
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
22%

13.23!

Vegyél egy hátizsákot és tegyél bele 2 darab 5kg-os téglát! :D

2011. máj. 19. 13:25
 22/47 anonim ***** válasza:
75%
Nézz magadba és válaszolj erre: teszel egyáltalán valamit azért, hogy ne legyél elhízva?
2011. máj. 19. 13:26
 23/47 anonim ***** válasza:
66%
Nem biztos hogy a kiscsaj tud neki segíteni, mert ha természetesen vékony alkat, akkor nem volt neki még ilyen gondja. Ergó nem nagyon van neki fogyási tapasztalata. Az igaz, hogy ettől még lehet neki is hasznos tanácsa, csak én azt mondom, hogy a legjobb segítség egy olyan barát, aki szintén fogyott már le nagyon. Nekem a kezdő "löketet" egy ilyen barát adta. A srác 130 kg volt (175cm magas) és 75 kg lett. Most meg már izomköteg a gyerek. Elmondott mindent és utána meg már az internet segített a továbbiakban.
2011. máj. 19. 13:27
 24/47 A kérdező kommentje:
26L Köszönöm a kedves szavakat,megpróbálom ezt a liszt mentes dolgot,de igazából akkor mit lehet enni?Krumplit,riszt,semmi tészta,semmi péksütemény...Leírnád,hogy hogyan vágjak bele?Köszönöm előre is...A páromnak azért bocsátottam meg,mert ő 24 volt én 19,mikor összekerültünk,aztán két év alatt két gyerekünk született,hamar jöttek,de nem bántam meg,sok volt a gond,a viták mindenaposak,és valójában én kergettem bele a másik kapcsolatokba,de annyira széggyelli a mai napig magát miatta,hogy ha előkerül a téma,máris könnyes a szeme.Ennek már több,mint 10 éve,és azóta most születt egy kislányunk aki 16 hónapos,tudom,hogy szeret a párom jobban,mint valaha...csak ne nézné a többit az utcán erre kérem 15 éve...Semmi másra,de nem megy neki...A sogór barátnője kb 160cm és 40-45kg lehet,én 176cm vagyok és 120kg,de körte formában elosztva,csak a fenék jóval nagyobb,mint a mellbőség:-(Már leírni is jó,mert már könnyebb,kár,hogy van aki kinevet ezért,pedig nagyon nehéz,esküszöm,kész vagyok...
2011. máj. 19. 13:28
 25/47 anonim ***** válasza:
77%
jó ,akkor nem tud segíteni. de legalább nem utálja.egy kis pozitívumot valaki hogy ma legalább jó napja legyen.
2011. máj. 19. 13:30
 26/47 anonim ***** válasza:
74%

Ha meg nagyon nehéz továbbra is elindulni az úton, akkor ajándékozzad meg magad egy kis kezdő lépéssel. (VISZONT UTÁNA TÉNYLEG.....GO TEREPRE KI FUTNI!!)

Mezoterápia. Zsírsejtölés. 300 db apro tűszúrás a hurkákba és pár centi lemegy 4-5 nap alatt. Nagy változás, gyors változás, hamar. Szembetűnő. Kb 15.000 Ft egy alkalom.

2011. máj. 19. 13:30
 27/47 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező van neked valamilyen e-mail címed vagy akármid? Akkor írnék neked privátban is......:)
2011. máj. 19. 13:32
 28/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak akik nem nevettek rajtam,hanem segíteni próbálnak...Futnék én,de ekkora súllyal még nem merek neki állni,próbáltam már kapszulákat éhség ellen,nem jött be,szűzteát ittam semmi...T...bó diéta semmi.)90 napos nincs kitartásom,Nem mondom,hogy teszek azért,hogy fogyjak,de tényleg nehéz dolog...
2011. máj. 19. 13:34
 29/47 anonim ***** válasza:
77%
A pasikban genetikai kódolású a csajnézés :) :)
2011. máj. 19. 13:36
 30/47 A kérdező kommentje:
megadtam az e-mail címem itt tudsz nekem írni privibe...Köszönöm előre is.
2011. máj. 19. 13:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!