Mi volt eddig a legkevésbé tetsző, 'leggázabb' keresztnév amit eddig hallottatok?
Jácint, Tivadar, Dezső, Géza, Béla egyenlő bugyuta,Lajos, György iszonyat...
Timi nálam egyenlő southpark timmy-vel :-)
jolán, margit fúj!, ma tild :-)
Kolozsvárott az egyik sugárút neve Donát. Megvan Tamás Gábornak a Donát úton nyílnak még az orgonák c. dala? Na, erről az útról van szó. Egy fél évezredes történet az ami alapján elnevezték ezt az utat. A negyedet is így hívják, szóval, nem hiszem, hogy divat vagy új név lenne.
Koppány – különösebben nem tetszik, de nem is csúnya. Aaz más kérdés, hogy nem tetszik mert egy nem kedvelt tanárod gyerekét így hívták. Ettől még nem csúnya név.
A Zsáklin így magyarul leírva tényleg gáz. A név maga szerintem különösen szép. De nem magyarul.
„Egyszerűen csúnya divat nevek: Gabriella, Viktória, Vivien, Vanda, Panna, Nóra, Alexandra, Beatrix, Daniella, Bendegúz, Alexander, Boglárka, Luca, Noémi, Nikolett “ – ezek divatnevek szerinted? Akkor a Tímeais az. Ne bassz, a Bendegúz divatnév…(indul a bakterház), A Panna?, Boglárka?? Szerintem ezt te sem gondoltad komolyan.
De ezt még übereled is, “Nekem amúgy tetszenek a szép magyar nevek, pl. Lilla, Levente, akár Bátor is:)” a Bátor az nem divatnév…LOL
Egyébként Rpmániában van egy (legalább egy) cigánné akit úgy hívnak, hogy Rendőrség. Ez tökkomoly! Ha kell youtube linkkel is szolgálhatok. Aa tegnap lemondott miniszterelnökünk néhány éve betiltatta a kretén neveket. Pl van olyan, hogy Nagyvárad (nő viseli), Segesvár (nő viseli), Nyomozás (nő viseli) stb.
Na ezek a nevek gázak.
Nekem a hasonlókon meg a Dzseniffereken kívül azt hiszem egyedül a János nem tetszik. De pl az András, István, Ferenc régi, nagyon elterjedt magyar nevek is rendben vannak. Na meg a Lajos sem tetszik. Meg az Agripina sem.
Egyébként a fiam Szilamér. Nem divatnév, még vagy tíz van az egész világon. Nem újonnan kitalált, magyar, és szerintem nagyon szép :D Ha lesz lányunk, Ő Firtos lesz. Még senkit nem hívnak így, bár régi magyar név. Kicsit feltűnősködő tudom, de nagyon ritka és magyar.
Ui. Ismerek olyan lányt, akinek a családneve Szopos, meg olyant, hogy Nagy-Betegh. Ez utóbbi nagyon szép, csak vicces családneve van. A szülűknek volt humorérzéke amikor összepasszintották a családneveiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!