Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mi volt eddig a legkevésbé...

Mi volt eddig a legkevésbé tetsző, 'leggázabb' keresztnév amit eddig hallottatok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 13:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
100%

Igen, abszolút ízlés kérdése, és bocsi, de pl. nekem sem tetszenek az X tartalmú nevek.. nekem idegen a hangzásuk. Vivient is írtam talán, abból pedig néhány személyt ismerek, aki elvette tőle a kedvemet..:S

Valaki írta feljebb a Henrik és Hedvig nevet, mint fiúnév. A Hedvig nem női név?!

2011. febr. 27. 22:01
 62/79 anonim ***** válasza:
33%

Aranybogárkáim, nem tudom minek kell még huszadjára is felháborodni, igen van akinek nem tetszik, pl. a Tímea, szerintem baromi ronda név (elnézést a viselőitől) a Liliána szintén és még sorolhatnám újra fel az egészet. Ízlés kérdése, én spec. hányni tudnék a Gabi, Szilvi és hasonló nevektől, pedig nem egy kedves ismerősömet hívják így. Úgyhogy elég gyerekes ezen besértődni, meg kiakadni.

Nekem meg pl. a régies nevek tetszenek (pl. Irma, Róza), és az igazi magyar nevek (pl. Levente, Zétény, Botond, Emese, Réka, Virág).

A Hedvig NŐI név.

2011. febr. 28. 01:05
 63/79 anonim ***** válasza:
100%

Leggázabbak a magyarosított, de amúgy is béna nevek.

Mondjuk a Dzsennifer, az Andzselika, a Misell. Illetve a szomszédunk gyere Lukász. Anyu óvónő, volt Krisztopher nevű gyerek a csoportba, magyarok mind. Magyar nevek közül is vannak rosszak, például a Napsugár...Paszkál, Emőke, hát undorító egy név. Amúgy nekem például nagyon tetszik az Álmos név. Nagyon szívesen adnám a majdani gyerekemnek, csak nem tudom, csúfolnák-e érte. Kicsi korában biztosan.

2011. márc. 2. 13:25
 64/79 anonim ***** válasza:
100%

Utolso,

Paszkal nem magyar nev, Napsugar az angol sunshine/sunnerbol lett "magyarositva/majmolva.

2011. márc. 2. 13:55
 65/79 anonim ***** válasza:
100%
Jácint, Jácinta, Zoltána, Zsolta, Szilárda, Pólika és a magyarosított külföldi nevek...
2012. jan. 31. 10:19
 66/79 anonim ***** válasza:
(Orsós) Dzsoki, vagy Kolompár Winnetou.
2012. jún. 17. 12:58
 67/79 anonim ***** válasza:
Dzsordzsa
2012. jún. 21. 22:40
 68/79 anonim ***** válasza:
100%

Kolompár Winnetou-n besírtam

Amúgy a Virág szerintem nem ősi magyar név. Ezek a bibliai nevek: Kende, Kincső, Noé, Jonatán nem adnám a gyerekemnek

A magyarosítot nevek sem tetszenek, és fonetikusan... : Dzsásztin, Andzseló, Dzsesszika, Rikárdó, Vénusz

Meg ezek a fantázia nevek: Angyalka, Ajándék, Napsugár, Gerlice, CSEPERKE

És ez a név sem tetszik: Mirjám jah és a Rómeó

A régies nevekkel nincs bajom, de csak idősebbnek tudom elképzelni ha valaki : Erzsébet, Mária, József, Lajos

Az én nagy kedvenceim: a Nintendó és Eufória nevek, egyébként ők testvérek, és tényleg ez már gáz

2012. aug. 24. 21:56
 69/79 anonim ***** válasza:
58%
Lákátos Pikachu
2012. aug. 25. 08:46
 70/79 anonim válasza:
Nem olvasom végig de: Lakatos Nintendó, Oláh Pokémon, Galambos Tarzan, Henrietta ezek amik idegeítenek.
2013. jan. 15. 22:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!