Mi volt eddig a legkevésbé tetsző, 'leggázabb' keresztnév amit eddig hallottatok?
Igen, abszolút ízlés kérdése, és bocsi, de pl. nekem sem tetszenek az X tartalmú nevek.. nekem idegen a hangzásuk. Vivient is írtam talán, abból pedig néhány személyt ismerek, aki elvette tőle a kedvemet..:S
Valaki írta feljebb a Henrik és Hedvig nevet, mint fiúnév. A Hedvig nem női név?!
Aranybogárkáim, nem tudom minek kell még huszadjára is felháborodni, igen van akinek nem tetszik, pl. a Tímea, szerintem baromi ronda név (elnézést a viselőitől) a Liliána szintén és még sorolhatnám újra fel az egészet. Ízlés kérdése, én spec. hányni tudnék a Gabi, Szilvi és hasonló nevektől, pedig nem egy kedves ismerősömet hívják így. Úgyhogy elég gyerekes ezen besértődni, meg kiakadni.
Nekem meg pl. a régies nevek tetszenek (pl. Irma, Róza), és az igazi magyar nevek (pl. Levente, Zétény, Botond, Emese, Réka, Virág).
A Hedvig NŐI név.
Leggázabbak a magyarosított, de amúgy is béna nevek.
Mondjuk a Dzsennifer, az Andzselika, a Misell. Illetve a szomszédunk gyere Lukász. Anyu óvónő, volt Krisztopher nevű gyerek a csoportba, magyarok mind. Magyar nevek közül is vannak rosszak, például a Napsugár...Paszkál, Emőke, hát undorító egy név. Amúgy nekem például nagyon tetszik az Álmos név. Nagyon szívesen adnám a majdani gyerekemnek, csak nem tudom, csúfolnák-e érte. Kicsi korában biztosan.
Utolso,
Paszkal nem magyar nev, Napsugar az angol sunshine/sunnerbol lett "magyarositva/majmolva.
Kolompár Winnetou-n besírtam
Amúgy a Virág szerintem nem ősi magyar név. Ezek a bibliai nevek: Kende, Kincső, Noé, Jonatán nem adnám a gyerekemnek
A magyarosítot nevek sem tetszenek, és fonetikusan... : Dzsásztin, Andzseló, Dzsesszika, Rikárdó, Vénusz
Meg ezek a fantázia nevek: Angyalka, Ajándék, Napsugár, Gerlice, CSEPERKE
És ez a név sem tetszik: Mirjám jah és a Rómeó
A régies nevekkel nincs bajom, de csak idősebbnek tudom elképzelni ha valaki : Erzsébet, Mária, József, Lajos
Az én nagy kedvenceim: a Nintendó és Eufória nevek, egyébként ők testvérek, és tényleg ez már gáz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!