Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mi volt eddig a legkevésbé...

Mi volt eddig a legkevésbé tetsző, 'leggázabb' keresztnév amit eddig hallottatok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 13:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
76%
Cintia
2011. febr. 19. 14:09
 32/79 anonim ***** válasza:
65%
Koppány, egyik tanárom gyereke
2011. febr. 19. 14:09
 33/79 anonim ***** válasza:
0%
Donald, Donat, ugyanaz. Atvett majmolas.
2011. febr. 19. 14:11
 34/79 anonim ***** válasza:
16%

No azért nekem furcsa, hogy egyesek a leggázabb keresztnevek között egy lapon említik a Zsáklint és a Tímeát..xD Mellesleg engem így hívnak, és nekem nagyon tetszik.

Ami viszont nem tetszik:

Átvett nevek: Dzsennifer, Kevin, Vanessza, Dominik, Noel, Adrián, Szebasztián stb.

Csinált nevek: Tulipán, Sugárka, stb

'Különleges" nevek: Kiara, Tiara, Kira, stb

Egyszerűen csúnya divat nevek: Gabriella, Viktória, Vivien, Vanda, Panna, Nóra, Alexandra, Beatrix, Daniella, Bendegúz, Alexander, Boglárka, Luca, Noémi, Nikolett

Nekem amúgy tetszenek a szép magyar nevek, pl. Lilla, Levente, akár Bátor is:)

2011. febr. 19. 14:13
 35/79 anonim ***** válasza:
85%

Én írtam a Gabit is, nem gáz, csak nekem nem tetszik, és nagyon gyakori, nem csak a leggázabb név volt a kérdés, hanem a legkevésbé tetsző is. :)

A Koppány tetszik.:)

A Donát nem, de nem új név, Bánki Donátot (a közelben van egy róla elnevezett iskola is) így hívják, szerintem nem olyan gáz.

Minden nevet lehet csúfolni ha akarják, vagy ha nem a neve miatt fogják csúfolni akkor más miatt, hülyegyerekek találékonyak.

2011. febr. 19. 14:15
 36/79 anonim ***** válasza:
92%
A LEGKEVÉSBÉ TETSZŐ, 'leggázabb' név volt a kérdés, tehát én leírtam azt is ami nem tetszik, ilyen pl. a Tímea, más is írt ilyen általánosan elfogadott nevet, pl. Dani, Bence.
2011. febr. 19. 14:16
 37/79 anonim ***** válasza:
82%

Orális, Leokádia stb.

Meg az ilyenek, mint Számántá, Britní, Pámélá, Dzsúlió, Ándzséló, Kevin meg az összes rohadt cig¤nynév!

2011. febr. 19. 14:17
 38/79 anonim ***** válasza:
89%

A Donát nem régi magyar név.

A Donát férfinév a latin Donatus név rövidülése. Jelentése: (az Úrtól) ajándékozott. Női párja: Donáta.

Rokon nevek

* Donátó: a Donát olasz változata.

Gyakorisága

Az 1990-es években a Donát igen ritka, a Donátó szórványos név, a 2000-es években a Donát a 76-86. leggyakoribb férfinév, a Donátó nem szerepel az első százban.

Névnapok

Donát, Donátó

* február 17.

* augusztus 7.

* július 7.

Híres Donátok

* Bánki Donát mérnök, feltaláló

2011. febr. 19. 14:18
 39/79 anonim ***** válasza:
97%
Anyukám tanárnő és van egy olyan tanítványa az iskolában, hogy Tyukodi Pikasszó, van 2 testvérük: Krisztofer és Eszmeralda!!!
2011. febr. 19. 14:18
 40/79 anonim ***** válasza:
91%

Javítom magam.

A Donát nem régi magyar eredetű név.

2011. febr. 19. 14:20
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!