Mi volt eddig a legkevésbé tetsző, 'leggázabb' keresztnév amit eddig hallottatok?
Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 13:11
23/79 anonim válasza:
Az nem Donát kacsa, hanem Donald kacsa, te....
24/79 anonim válasza:
Alma keresztnév ütött ki teljesen meg az Eperke 24 évesen Eperke keresztnév hát ez elég gyér...
25/79 anonim válasza:
A Zétény, Taksony, Kincső nekem tetszik, első kettő IGAZI magyar név, magyar eredetű, legyünk büszkék az ilyen nevekre, mostanában szerencsére elterjedőben van az igazi magyar nevek választása is.
13:24 vagyok.
26/79 anonim válasza:
Épp nemrég találkoztam egy .... Vaszil Marót nevű emberrel. Nekem meglepő neve volt.
Amúgy a leggázabb nekem a Nagy Barna volt. Jól elszúrták ezzel a névvel a gyerek életét a szülők.
27/79 anonim válasza:
Ennek ellentéte, de hasonlóan rosszul sül(het) el: Bátor, Bajnok, Sólyom. (Igen, hívnak így embereket, 3 majd' egykorú fiút egy családban.)
29/79 anonim válasza:
Ors, Taksony, Gerzson, Virgil, Ambrozia, Edmond
30/79 anonim válasza:
Hűha! A Gabriella annyira gáz név? :) Úgy hívnak. Egyébként Emőke nem lennék soha :) Ja, és Koppány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!