Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mi volt eddig a legkevésbé...

Mi volt eddig a legkevésbé tetsző, 'leggázabb' keresztnév amit eddig hallottatok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 13:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
32%

Koppány, Taksony, Ajtony... brrr Főleg a mai világban ilyen nevet adni egy gyereknek.

A Viktor és a Patrik név... hát nem az hogy csúnya, de kiver tőle a víz. Bocs :)

2011. febr. 20. 11:41
 52/79 anonim ***** válasza:
5%
Csenge, Kincső,Jácint ,Eperke,Izaura, meg hát fel lehet lapozni a naptárat :D
2011. febr. 20. 21:12
 53/79 anonim válasza:
84%

Rómeó! Főleg így: Lákátos Rómeó :)!! Iszony és vicc!

De én nem kedvelem a tömeg és tucatneveket sem. (Kati-Zsuzsi-Évi) Egyszerűen csak mert fantáziátlannak tartom őket, annyira elcsépeltek. Nem csúnyák, csak nem adnám a gyerekemnek egyiket sem.

De pl. a Taksonyt már tényleg nem értem, miért is foglal helyet a naptárban???

2011. febr. 21. 19:42
 54/79 anonim válasza:
82%
Látom elég sokan nem kedvelik a magyar neveket. Érdekes. :)
2011. febr. 21. 20:07
 55/79 anonim ***** válasza:
100%
Engem a Fruzsinától, Zsófikától, Zsuzsannától, Lőrinctől, Vincétől rá ki a hideg. De mondjuk ezek nem gázos nevek, csak én utálom őket.
2011. febr. 21. 20:16
 56/79 anonim ***** válasza:
89%

nem tetszik: Berta

Christopher, Dominik

2011. febr. 22. 10:45
 57/79 anonim ***** válasza:
100%

A fonetikusan leírt külföldi nevektől vagyok rosszul, a Zsáklin (ami egyébként tetszene, ha külföldi egyénről lenne szó) az, amitől rosszul vagyok, ha meglátom.

A régi magyar nevekért viszont odáig vagyok. Ha fiam lesz, biztosan a Koppány nevet kapja, de igazából a régi magyar nevek jelentős része tetszik. Sokkal különb mint pl. egy Dzsesszika.

2011. febr. 22. 18:51
 58/79 anonim válasza:
26%
ismerősöm, Vad Virág, és a huga Vad Alma... Akkor nekem a Henrik, Hedvig , nem tetszik, pedig ez lett volna a nevem ha hímnek születek. Női névből ami nem tetszik az a Luca , meg a nem normális, trágynevek. Ellenben a japán neveket imádom :) Miskao, Risa , Sakura... :DD
2011. febr. 27. 19:40
 59/79 anonim válasza:
10%

Ami gáz: Most láttam nem rég, Rikárdó Dzsúlió:SS Plusz a szappanoperákból átvett nevek, amik a spanyoloknál szép is, de a magyar nyelvben... Hát elég érdekesek.

Am érdekes volt az aki a Tímeát a BOGLÁRKÁT, ami az egyik legszebb magyar név, meg a Liliánát gáznak írta le...

Ami nem tetszik azok a régi nevek pl Irén, Margit, Róza stb... Bár 2 mamámat meg keresztanyámat is Margitnak, anyut meg Rozikának hívnak, akk sem tetszenek :D

2011. febr. 27. 20:31
 60/79 anonim válasza:
0%
Jah bocsánat a Tímeát szépnek írta le (mondjuk nincs is vele bajom) De hogy a Vivient, ami szintén gyönyörű, "csúnya divatnévnek" írta le... Jah mellesleg Beatrix is szép, nem csak azért mert a nővéremet így hívják nah mind1, csak felháborodtam h annyi szép nevet csúnyának titulált :D De hát kinek milyen az ízlése.....
2011. febr. 27. 20:37
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!