Mi volt eddig a legkevésbé tetsző, 'leggázabb' keresztnév amit eddig hallottatok?
xD Donát kacsa.. , mintha egy (nagyon)barna legény mondaná....
Ismerek egy Karácsonyi Ajándék nevű lányt... Hát nem valami ajándék.
Nekem nagyon nem tetszenek az ilyen görögös nevek pl afrodité, adonisz. A Taksony se tetszik, olyan mint a takony. De rengeteg név van ami nagyon gáz... Nem tudom eldönteni melyik.
NEM CSAK AZ VOLT A KÉRDÉS, HOGY MI A GÁZ, HANEM HOGY MI NEM TETSZIK.
Aki ezeket írta azoknak nyilván nem tetszik, írta is. Nem tudom, ezen mi nem felfogható, már bocsánat.
Mellesleg ezek a nevek (Gabriella, Szilvia, Tímea, Liliána) nekem nagyon nem tetszenek, főleg a Liliána (nem gázak, hanem nem tetszenek), másrészt az első hármat túl gyakorinak tartom ahhoz, hogy ilyen nevet adjak a gyerekemnek, lenne az osztályban még másik 2.
Szerintem cink: Havaska, Orália, Délibáb, Nintendó, Radiátor, a szappanoperás nevek
Nem tetszik: Nikoletta, Klaudia, Tímea, Béla, József...
Szerintem pedig elég gyermeteg lepontozni valakit azért, mert nem tetszik a neve. Remélem az illető kegyeskedik megbocsátani, hogy én meg vagyok elégedve a sajátommal!
Mellesleg én nem gyakoriság alapján döntöm el, mi tetszik.. Az Annával is Dunát lehet rekeszteni, szerintem mégis egyszerű és elegáns.
Nem pontoztam le senki, de szerintem elég gyermeteg dolog besértődni, ha valakinek nem tetszik a te neved. Továbbra is mondom, nem csak a gáz nevekről szólt a kérdés, hanem a nem tetsző nevekről is, aki írta ezeket a neveket úgy kezdte, hogy "amik nekem nem tetszenek".
Én sem csak és kizárólag gyakoriság alapján döntök majd, de (nem bántásból mondom) az előbb felsorolt 4 név nagyon nem jön be, Te ettől még szeretheted a saját neved, én is szeretem az én nevem, pedig biztos nem tetszik mindenkinek. Olyan név nincs ami mindenkinek egyformán tetszene.
Először is, bocs, ha vkit megsértek, de nekem ezek a nevek nem tetszenek.
-az összes fonetikusan írt spanyol és angol név (Dzsásztin, Dzsesszika, Rikárdó stb.)
-Jeromos, Arisztid, Tasziló, Móric, Béla, Géza, Ödön, Tódor
-Klára (ez amellett, hogy egyáltalán nem tetszik, még egy olyan emberre is emlékeztet, akit utálok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!