Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mi volt eddig a legkevésbé...

Mi volt eddig a legkevésbé tetsző, 'leggázabb' keresztnév amit eddig hallottatok?

Figyelt kérdés
2011. febr. 19. 13:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
84%

xD Donát kacsa.. , mintha egy (nagyon)barna legény mondaná....

Ismerek egy Karácsonyi Ajándék nevű lányt... Hát nem valami ajándék.

Nekem nagyon nem tetszenek az ilyen görögös nevek pl afrodité, adonisz. A Taksony se tetszik, olyan mint a takony. De rengeteg név van ami nagyon gáz... Nem tudom eldönteni melyik.

2011. febr. 19. 14:55
 42/79 anonim ***** válasza:
74%
a Szilviával mi a gond?engem úgy hívnak és a kislányomat pedig Liliánának!ezek nem hiszem,h olyan gáz nevek amiket ide kéne sorolni
2011. febr. 19. 15:00
 43/79 A kérdező kommentje:

NEM CSAK AZ VOLT A KÉRDÉS, HOGY MI A GÁZ, HANEM HOGY MI NEM TETSZIK.

Aki ezeket írta azoknak nyilván nem tetszik, írta is. Nem tudom, ezen mi nem felfogható, már bocsánat.

Mellesleg ezek a nevek (Gabriella, Szilvia, Tímea, Liliána) nekem nagyon nem tetszenek, főleg a Liliána (nem gázak, hanem nem tetszenek), másrészt az első hármat túl gyakorinak tartom ahhoz, hogy ilyen nevet adjak a gyerekemnek, lenne az osztályban még másik 2.

2011. febr. 19. 15:06
 44/79 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem cink: Havaska, Orália, Délibáb, Nintendó, Radiátor, a szappanoperás nevek

Nem tetszik: Nikoletta, Klaudia, Tímea, Béla, József...

2011. febr. 19. 15:49
 45/79 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem pedig elég gyermeteg lepontozni valakit azért, mert nem tetszik a neve. Remélem az illető kegyeskedik megbocsátani, hogy én meg vagyok elégedve a sajátommal!

Mellesleg én nem gyakoriság alapján döntöm el, mi tetszik.. Az Annával is Dunát lehet rekeszteni, szerintem mégis egyszerű és elegáns.

2011. febr. 19. 16:23
 46/79 anonim ***** válasza:
93%
És mellesleg aki az általam említett nem tetsző neveket viselni, azt nem bántani akartam, az én véleményem nem igazán számít szerintem a saját nevét illetően. Több általam nagyon szeretett és nagyra becsült személy nevét felsoroltam, mert a nevük egyszerűen nem tetszik.
2011. febr. 19. 16:26
 47/79 A kérdező kommentje:

Nem pontoztam le senki, de szerintem elég gyermeteg dolog besértődni, ha valakinek nem tetszik a te neved. Továbbra is mondom, nem csak a gáz nevekről szólt a kérdés, hanem a nem tetsző nevekről is, aki írta ezeket a neveket úgy kezdte, hogy "amik nekem nem tetszenek".

Én sem csak és kizárólag gyakoriság alapján döntök majd, de (nem bántásból mondom) az előbb felsorolt 4 név nagyon nem jön be, Te ettől még szeretheted a saját neved, én is szeretem az én nevem, pedig biztos nem tetszik mindenkinek. Olyan név nincs ami mindenkinek egyformán tetszene.

2011. febr. 19. 16:47
 48/79 anonim ***** válasza:
89%
Én nem sértődtem be:) Tudom, hogy gyakori mostanában, és van aki ezért nem szereti, másokat meg kellemetlen személyre emlékezteti, stb.. mint ahogy a többi névvel is előfordul. És nem gondoltam, hogy te pontoztál le.. De ettől függetlenül tényleg nem értem miért esett valaki a mínusz gombnak. Amúgy eszembe jutott még egy furcsa név: Tekla. Hát ettől sem vagyok elájulva..
2011. febr. 19. 16:53
 49/79 anonim ***** válasza:
75%
Tomkrúz, Marlonbrandó, Kandida, de esküszöm a Kincső nekem ezeknél is szörnyebben hangzik, pedig azért a felsoroltak se semmik.
2011. febr. 19. 19:35
 50/79 anonim ***** válasza:
77%

Először is, bocs, ha vkit megsértek, de nekem ezek a nevek nem tetszenek.

-az összes fonetikusan írt spanyol és angol név (Dzsásztin, Dzsesszika, Rikárdó stb.)

-Jeromos, Arisztid, Tasziló, Móric, Béla, Géza, Ödön, Tódor

-Klára (ez amellett, hogy egyáltalán nem tetszik, még egy olyan emberre is emlékeztet, akit utálok)

2011. febr. 19. 21:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!