Mit tegyek a nagymamámmal? Kikészülök.
Köszi a válaszokat:):D
Amúgy normális is tud lenni,meg segít ha gondba vagyok,nagyon szeretem,de egész nap (ha nincs suli) ketten vagyunk itthon,és olyan mintha unatkozna,azért csinálna ilyeneket:S
Az öregség irigységgel és kisebbrendűségi érzéssel tud járni. Neki már nincs sok hátra, nincsenek saját célok, saját álmok. A folyamatos fontoskodással és agresszív "majd én megmutatom neked" hozzáállással akarja bizonyítani maga előtt, hogy ő még számít. Utaltasd be pszichiáterhez, mert ez a helyzet fokozatosan tovább fog romlani!
Ha nem talál magának más, önálló elfoglaltságot, életcélt, hobbit, amivel lefoglalja magát és/vagy sikerélményt ér el akkor előbb-utóbb teljesen meg fog hülyülni. Pár év múlva annyira gyűlölni fogod -ha még együtt laktok-, hogy azt fogod kívánni, hogy kerüljön már a föld alá.
Hát, nekem is hasonló a helyzetem. És néha már rosszul vagyok magamtól, amilyen kegyetlenül reagálok a dolgokra. Pedig egy időben imádtam, amíg kicsi voltam. Sajnos nem sok mindent lehet tenni, mert amit mondassz neki, egyiken be, másikon ki vagy pedig nem fogja fel a dolgokat.
Néha olyanok, mint a buta, önző, egoista kis gyerekek, akik szeretnek lelkiismeretfurdalást okozni a másiknak, vagy nincsenek tisztában a tetteikkel. Bocsánat, azért, amit írtam, de sok ilyen van.
Beszélni kellene a családnak együtt, de nem hiszem, hogy sokra fogsz menni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!