Mit tegyek a nagymamámmal? Kikészülök.
Anyuéké a ház,ő csak úgy mondja hogy az ő háza...hogy ő is itt lakik.
Anyuékkal nagyon jóba vagyok,de ők sem tudnak mit csinálni,ha beleszólnának mégnagyobb veszekedés lenne.Ők is észreveszik,de mondják hogy próbáljak meg még egy kicsit tűrni,de ez nem mehet tovább.
Most fogok érettségizni,nulladikos voltam,nem tudok dolgozni menni.
Szoktam nála aludni,de mindig a fejemhez van vágva a régi szöveg:hogy "majd a férjed mit fog szólni ha megtudja hogy már tosztál?"...meg ilyenek.
Meg nem szeretnék majd huszonévesen úgy férjhez menni hogy se főzni se takarítani nem tudok normálisan,mert nem igazán engedi.(vagyis veszekszik,hogy azt régen nem úgy csinálták)
Pedig csak az lenne a megoldás, ha anyudék próbálnának vele beszélni, hogy ne ellenőrizgessen folyton, nem vagy már 6 éves.
Ez a helyzet így elég gáz, és természetellenes.
Anyukádék tartanak el, gondolom, és nem a nagymamád.
Nekik kéne mindenképp tisztázni vele ezt a dolgot.
Ha a ház az anyukádé, miért is nem lehet zár az ajtódon?
És miért csak egy kicsit kell még bírni? A mama el fog költözni? Vagy te mész majd kollégiumba?
az ajóra a zárat egyszerűen csináltasd meg! Ezekszerint nem a mamád háza, és amúgyis 19 évesen már jogod van ahhoz, hogy kulcsra tuddd zárni a szobádat.
Én is azt mondom, hogyha lehet, inkább te aludj a barátodnál, mert a barátodnak is rosszul esik a mamád viselkedése, és ez az egész légkört megmérgezi. Ha kapod a megjegyzéseket az öreglánytól, hogy te már házasság előtt "toszol" akkor vágd a képébe, hogy igen mama, amai lányok így szokták!
A barátnőidet se nagyon hívd át, hasonló okokból, mint a barátod, inkább te menj hozzájuk. Bulizni ugyanúgy járj el, sőt húzd ki magad, és mosolyogva mond neki, hogy mész csavarogni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!