Nem is tudom, hogy kezdjem. Szüleimmel élek 20 éves lány vagyok. Sosem tettem fel itt még kérdést de úgy érzem eljött az ideje mert nem tudom már kihez fordulhatnék.?!
Próbáld meg kerülni,lehetőleg ne legyél vele egy légtérbe és ha muszáj is vele szóba állni,legyél vele szűkszavú, lényegre törő,tömör.
Illetve egy pszichológust is keress fel a kiskori traumák feldolgozását és a szorongásod,férfigyűlőleted megszűntetését illetően.
Őszintén sajnálom, hogy egy ilyen bunkó s.ggfej az apád! Gyűlölöm az ilyen embereket, akik a saját gyerekükkel - , főleg egy lánnyal kemények! Akik a saját vérükön élik ki az agressziójukat!
Furcsa tanács, de azt javaslom neked, hogy kezdj el ismerkedni férfiakkal - akár itt is!
Persze, itt is van sok elmebeteg, kiélt alak, de sok rendes, boldog párkapcsolatra vágyó férfi is!
Vannak sokan olyanok is, akiknek hasonlóan alakult az életük, mint neked, és egy igaz társra vágynak!
Erre a problémára csak az jelent neked megoldást, ha egy férfival elköltözöl a közös albérletbe - vagy bármilyen közös ingatlanba, ahol végre nyugodt életed lehet!
Sajnos, itt sosem lesz nyugodt életed... Főleg, hogy hiába próbáltad vele ezt megbeszélni, nem lehet vele beszélni...
Szóval, légy türelmes és adj esélyt a férfiaknak! Hajrá! Minden rendbe fog jönni és boldog életed lesz! Ne aggódj!😊
Akkor fogadj szót neki még utoljára: "pakolj és menj el".
Nem vagy kénytelen ezt elviselni, felnőtt ember vagy. Élj is akként. Én 18 évesen mentem el otthonról, szintén elnyomó környezetből szinte meztelen seggel. Ha én megcsináltam, neked is menni fog, bízz magadban.
Mi lepontoznivaló való van a négyes válaszán...?🤔
Ne halgass az ötösre! Azért könnyen megjárhatod! Gondolj bele, hogy lelépsz, nem tudod fizetni a lakást, és szégyen szemre meg kell alázkodnod ezelőtt a szörnyeteg előtt, hogy visszafogadjon! Ennél nem is lehetne kínosabb helyzet!
Spórolj, gyűjts pénzt! Vagy próbálj meg egy barátnőddel elköltözni! De egyedül ne vágj bele!
Pont hogy ne ismerkedjen férfiakkal ebben a helyzetben. Egy apjához hasonlót vonzana be aztán nagyobb baj lenne.
Elsőnek kerülj el otthonról
Ezt az anyád mért tűri?
Mennyi a fizetésed, mit dolgozol? Kezdj el többet dolgozni és nézzél kiadó szobát. Nem kell egy egész lakást kivenni. Nettó 150 ezerből már meg lehet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!