Ha testvérek között 30 év különbség van, és 50 évesen lesz gyereke a fiatalabbnak, az idősebbnek meg 20 éves volt, akkor 60 év lesz unokatesók között. Ebbe az ütemben ötödunokatestvérek között 180 év is lehet. Mennyi a legnagyobb amit ismeretek?
Nálunk harmad-unoatestvérek között 44 év a legtöbb.
Egyébként én viszonylag kései gyerek vagyok, főleg apai ágon apám 34 volt (ez még kései volt a 90-es években), amikor megszülettem, az ő anyja meg 38, amikor ő született. Van olyan rokonom, aki generációilag alattam van, de 6 évvel idősebb nálam. :D Illetve van olyan is, aki majdnem egyidős. Anyai ágon is van olyan távolabbi unokatestvérem, aki anyámkorú, és akinek a gyerekei idősebbek, mint én.
Köszönöm a válaszokat. Hát igen, vannak nagyobb korkülönbségek, de
eszembe jutott mi van ha a fiatalabb vállal fiatalabb korban gyereket? Akkor az oda vissza csúszkál pár éveket. Azért érdekes volt olvasni, hogy ha nem is olyan extrém, de azért vannak nagyobb különbségek az átlagnál.
Az egyik elsőunokatestvérem akkor ment férjhez, mikor én 2 éves voltam.
Meg van egy osztálytársam, akinek az apja másodunokatestvér egy fiúval, aki egy évvel kisebb nálunk.
És ismerek egy olyan lányt, hogy ő 12 éves, a legnagyobb testvére meg 33.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!