Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Sokan vagyunk itt albérletben...

Sokan vagyunk itt albérletben 1 babával? Hogyan jöttök ki.

Figyelt kérdés
mennyi a rezsi és a kaja havonta?párotok sokat segit?
2010. aug. 24. 10:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
57%
A babának egyenlőre nem kell szinte semmi. Csak pelus (havi 3-4ezer),popsitörlő (ca 1000ft) és a kencék amiket a dokinéni ir fel. Mondjuk popsitörlőből és pelusból a legegyszerübbet kapja,mert kis vékony baba és az jó neki méretben. Most 4hónapos,de tápi nem kell neki igy jövünk ki jól. Meg ha esetleg finom az ebéd anyu munkahelyén akkor hoz egy-egy adagot.Tegnap pl mákos tésztát és gulyáslevest hozott...
2010. aug. 24. 13:28
 12/15 anonim ***** válasza:
mi babával már csak ketten vagyunk albiban, kb 85-90 a lakbér rezsi net tv telefon apa nem ad semmit. ha csak a gyed/csp lenne az kb ennyi-se. szal éhen is halhatnánk ha nem lenne egy kis mellékesem.
2010. aug. 24. 14:35
 13/15 anonim ***** válasza:

12:54 Igen,nagyon röhejes a lepontozás.

Én egyszer már kértem a regisztrációm törlését,pont ilyen lepontozások,és hangnem miatt,amit itt héha kaptam,pedig már alig mertem válaszolni valamire.Aztán újra regisztráltam,mert szeretek itt olvasgatni,és mert nagyon sok jó szándékú,segítőkész ember van még itt.A többiekkel meg nem foglakozom,tedd Te is ezt! Szép napot kívánok Neked,ne bosszankodj,nem érdemes!

2010. aug. 24. 14:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Még csak ketten vagyunk, hamarosan hárman. Albérlet kb. 70000, kaja 50000, egyéb kiadások. Hitelünk is van, de szerencsére jól keres a férjem, nincs anyagi problémánk, persze mindig jól jönne a több pénz.
2010. aug. 24. 16:55
 15/15 anonim ***** válasza:
14:58 már megszoktam. nem is bosszankodom már, de azért néha szóvá teszem. azt vettem észre, ha a családi kapcsolatokba írsz, bármit írhatsz, úgyis lepontoznak. talán a többi témakör ennél jobb. (kivéve a vallást, meg a politikát,ott mindig ölre mennek :) de azt nem is nagyon nézem már)
2010. aug. 25. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!