Anyukák, ha elhagyott a párotok pici babával, annak mi volt az oka?
tudom, hogy nem nekem szól a kérdés
de az én anyukámat elhagyta az apám amikor pici baba voltam
és az volt, az ok, hogy még bulizni akar és még fiatal..
elozo vagyok, tanacsot adtam volna, mert engem is elhagyott a parom.
most boldog vagyok. De, ha ez tragarsag, es nem vigasztalhatom a ketsegbeesett kismamat... hat, no comment.
A mar egy jo dolog, hogy felismerted azt, hogy Te hibaztal, de azt sem ertem, hogy nem lehetett volna ezt megbeszelni,
tehat leulni, s meg mielott idaig fajult volna a dolog, akkor talan meg mentheto lett volna ez a kapcsolat.
A par valasztas az nem hehez dolog, itt a nehez, amikor megis akarjuk azt a partnert tartani, mint most a Te is tapasztaltad.
Ezt a tulajdonsagodat gyozd le,
legyen hited es onbizalmad!
Fogadd el onmagad, es erezd azt, hogy Te egy szeretetre melto szemelyeseg van, es vannak olyan ertekeid, mint nonek,amit a parod, a tarsad csak Benned talalt meg es ezert valasztott Teged!
Ezt hittel fogadd el, tehat higyel ebben az erzesben, es akkor mar szeretni fogod a partneredet es bizni fogsz benne,
s amikor igy fogsz viselkedni, akkor a parod reakcioja is olyan lesz,
tehat igy fogod tudni megszuntetni azt, hogy feltekeny legyel.
A problema, hogy Te nem eled meg azt az erzest, hogy szep vagy okos es tehetseges vagy, igy mindig a masik not tekinted vetely tarsadnak, ugy erzed, hogy a masik jobb es csinosabb, es igy elcsabithatja a partneredet.
Ezeken kell dolgoznod lelki teren, hogy megvaltozzanak a gondolataid, es amikor megtalalod a tarsadat, akkor tudd azt,hogy milyen lehetosegeid vannak, hogy megmaradjon melletted ez az ember,
nem pedig elmenekul.
Talan most az volt a problema, hogy tul fiatalok vagytok es tapasztalatlanok, de meg ezt a kapcsolatot is meglehetne menteni,
ha mind a ketten akarnatok.
A ferjednek sem igy kellett volna egy masik no karjaba kikotni,
mivel mar Edesapa, de ezt Ti tudjatok.
Most a gyermekedet szeresd es pihenj, raersz meg arra, hogy egy uj tarsat keress!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!