Mit tegyek? Az apám mielőtt megszülettem elhagyott, családos. Anyám férjhez ment, és nem találkoztam az ap soha. Keressem meg? Rengeteg sérelmem van és kérdésem is. Amire nem kaptam választ. De félek is, eddig se kellettem neki, mi van ha elküld?
Pontosan tudod, hogy mi történt? Miért hagyott el édesapád? Lehet, hogy valóban nem kellettél neki, és lehet, hogy volt oka, hogy elment. Pluszban mindenki követ el hibákat.
Ha úgy érzed, neked az kell, hogy megkeresd az édesapád, akkor tedd ezt.
Érdemes előtte nem letámadni. Derítsd ki a nevét, címét, és küldj neki levelet.
Mondd el neki pontosan, hogy ki vagy, hogy úgy tudod, hogy ő az apád, és valahogy finoman megfogalmazva, hogy kíván-e veled találkozni.
Ha igen, akkor találkozzatok, de készülj fel, valószínüleg ő is, és te is zavarban leszel, semmi mondanivalótok nem lesz egymásnak.
Ha nem szeretne találkozni veled, akkor esetleg levélben megkérdezhetnéd tőle, hogy miért nem ő nevelt téged, mi történt mielőtt megszülettél. Talán elmondja a saját verzióját is.
Gyerekkor jó volt,míg nem érkezett tesó a nevelőapámtól,onnantól én voltam a hibás azért mert élek.
Nem tervezett gyerek voltam,csak egy kis félrelépés eredménye. Apaságit kellett kérni,mert azt se akarta anno elismerni hogy tőle vagyok,de a gyerektartást fizette rendesen..
Én megkeresném a helyedben.Ha nem is ismered honnan veszed,hogy nem fogadna tárt karokkal?
Ha fizetett utánad akkor az apád párja tudja,hogy vagy ergó nem lesz baja belőle ha felkeresed.Tedd meg mert később bánni fogod,hogy elszalasztottad a lehetőséget hidd el!
Kedves utolsó!
Te mit tettél volna következő helyzetben?
Családod van, feleséged, gyermekeid. Félrelépsz egy nővel, mondjuk egyéjszakás kaland, talán nem is igazán ismered a nőt. (jó, nem szép, de előfordul). Aztán egyszer csak jön egy telefon, hogy apa leszel. Talán a nő sem akarja, hogy beleszólj a gyerek életébe. Neked sem hiányzik, hogy felrúgd az addigi életed.
Vannak helyzetek, amikor érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!