Sokan vagyunk itt albérletben 1 babával? Hogyan jöttök ki.
Figyelt kérdés
mennyi a rezsi és a kaja havonta?párotok sokat segit?2010. aug. 24. 10:24
1/15 anonim válasza:
mi 7 -en voltunk egy albérletbe :D
2/15 anonim válasza:
a 7-ből hány kereső fő? nem mindegy.
3/15 anonim válasza:
Mi nem alberletben,de oriasi lakashitellel,egyelore csak ketten,de oktoberben megszuletik a kisfiunk,akit mar nagyon varunk :),viszont azt nem tudom,hogy fogjuk birni,nem nagy fizeteseink vannak :((.Mindig azt mondom,hogy rosszabb mar nem lehet,viszont sajnos minden egyre csak rosszabb.De en nem adom fel,optimista vagyok...
4/15 anonim válasza:
Mi is albérletben vagyunk illetve társbérlet. Tulaj havi 2-3 napra hazajön.De akkor is csak éjjel van itthon.Igy nekünk csak a rezsit kell ami 50ezer. Kaja 20 kb. Párom sokat segit. Ő fürdeti a kicsit. Pl. Ma is 5/40kor bent volt a melóhelyén h hamar hazajöjjön. :)
5/15 anonim válasza:
10:41 Ti 20 ezer kajapénzből megvagytok egy hónapban?
6/15 anonim válasza:
az igen! 20 ezerböl 1 hónapban....minden elismerésem! Mi ketten 40böl eszünk havonta!:(
7/15 anonim válasza:
10:41es vagyok baba még csak tejet eszik,párom nem eszik nagyon itthon.Munkahelyén ebédel,igy nem éhes este6meg egyébként is fogyóznia kell/ene.... Én meg csak reggelire vajas kenyér felvágottal,vagy körözöttet eszek. Vacsira meg sült krumplit,rakott krumplit,meg ilyen TG hekkfilét szoktunk enni. De mióta megszületett a babánk azóta nem eszek annyira.Egyszerűen nincs étvágyam.:( Inkább iszok sokat,igy a vízre és a teafűre megy el sok.
8/15 anonim válasza:
10:54 vagyok,Én kérdeztem hogy 20 ezerből megvagytok a babával együtt havonta? Le a kalappal előtted,ha ez így van.
9/15 anonim válasza:
Mi egyelőre 2en vagyunk albérletben, 50ezer+rezsi, összesen max. 85 szokott lenni (télen). Kaja az kb. 40-ből jön ki, nem vesszük mindenből a legdrágábbat, ha jó az olcsóbb is, megnézzük mindennek a kiló/liter árát. De van azért amin nem szeretünk spórolni. Mire gyerekünk lesz addig szeretnénk házat venni vagy építeni, ehhez kell valamennyi hitel is, aminek a törlesztőjét kb. havi 150 ezerre számoltuk, de szerencsére párom jól keres, én még nem dolgozom mert fősulira járok. De ha elkezdek dolgozni és az összes fizetésem elmegy a hitelre, akkor sem leszünk bajban. Albérletet nem tudom be merném-e vállalni kisbabával, mondjuk ahol most vagyunk az elég kicsi, 1 szoba van meg konyha, fürdő, és hát azért így is szűkös, de aki nem teheti meg a saját házat...majd meglátjuk mi lesz, lehet mi is csak nagyobb albérletbe megyünk át :)
10/15 anonim válasza:
még ha kérdést teszek fel, azt is lepontozzátok? elég röhejes... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!