Vannak itt olyanok akik kis babával albérletben élnek? Nagyon nehéz?
nem nehéz. a saját lakásunk ki van adva, máshol meg bérelünk egyet. semmivel sem rosszabb, mint saját lakásban lakni. de ha nem lenne saját lakásom, akkor is azt mondanám, hogyha van biztos kereseted, biztos a megélhetésed, miért lenne muszáj a saját lakás? mivel jobb, hogy a banknak tartozol, és hogy nem állhatsz soha odébb?
én bánom, hogy van lakásunk, és hogy ott áll benne a pénzünk, eladhatatlanul, ahelyett, hogy máshol kamatoztatnám az értékét.
noj
Igen nehéz.Legalábbis nekünk.
Ha saját lakás lenne, nem lennénk albiba:))sokkal könnyebb lenne.
Igen, nehéz anyagilag. Anyuval laktunk együtt, mely lakás fele az én tulajdonom. Utálja a páromat, elérte, hogy elmeneküljünk a saját lakásomból a kisbabánkkal:( Albérleti díj havonta 55 e ft+ rezsi. DE sokkal nyugodtabbak vagyunk azóta, nagyon szép lakás, nyugodt környezetben, sokkal jobb, mint a mi lakásunk. Hitelt nem tudunk felvenni-párom alig keres, az én gyedemre nem adnak hitelt. Ha a párom jól keresne, azaz havonta többet, mint 100 e ft, akkor nem lenne annyira gáz, de így nehéz.
Gyedem max. gyed.
Összegezve igazából nem is annyira rossz, csak kell hozzá két ember normális jövedelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!