Miért nem képesek beismerni a nők, hogy a férfiak mindenben jobbak?
csaj vagyok, tudok sütni, főzni, mosogatni, takarítani, elviselem a menstruációs görcsöket, lázasan, fájó fejjel, betegen sem hagyom, hogy ledöntsön a betegség, varrok, mosok, szerelek, tapétázom, sőt, a pvc padlót is egyedül csináltam meg itthon. és hozzá van egy diplomám is. kevés pasi képes ilyenekre..
és pasik, nehogy azt mondjátok, hogy sz0pásban is jobbak vagytok, bár a mai világban..
21:40-nek: Mint a viccben:-Komám, az éjjel 10szer "mentem el"-Ez igen! S milyen a kis nő? - Ki beszél itt nőről? Nem volt ott nő, egyedül voltam.
Szóval a "szex"-hez nem is kell nő.
20:35-ös: Jó mert te pasi vagy azért bizonygatod h a nők nem jók másra csak h jól megd.gják őket oszt akkor lesz egy gyerek azt jóvan itt véget is ért a nagy tudomány. Én pedig közlöm veled ha most nem is a szülésről van szó h ha nem lennének nők akkor a világon az összes férfi b.zi lenne. Sőt azt is közlöm veled h nőből is igen is van olyan aki nagyon jó pl. fizikus volt. Tudod mielőtt azt bizonygatnád h mi nők csak arra vagyunk jók h pletykáljunk (bár lássuk be fárfiak is szoktak pletykálni) meg arra h szerezzünk a pasasnak egy jó kis estét és még arra h sorozatokat nézzünk ( bár ezt is szoktak a férfiak). És te csak azt írtad le h mi az az idő amikor nem a konyhában allunk egy egész délelőttöt h nektek legyen ebédetek. Ellenben viszont te csak azt soroltad fel amikor nem csiálunk semmit, de viszont amíg a nő főz ezer meg ezer pasas van aki görnyed a gép meg a tv előtt és várja h mikor lesz kész a kaja, és ugye ebéd után ezt folytatja és estefelé meg a vacsorát várja még mindig ugyanott (már ha van meleg vacsora és nem azt mondja nő h ennyi elég és majd te csiálsz magadnak vacsorát) Nahát micsoda férfiak!
És még annyi h amikor mindezeket leírod előtte tudod google v wikipedia. Nézd csak mit nem lehet találni: Linda Buck (1947- ) amerikai biológus (Nobel-díjas)
Marie Curie (1867-1934) lengyel fizikus (kétszeres Nobel-díjas)
Rita Levi-Montalcini (1909-) olasz biológus (Nobel-díjas)
és ha idekattintasz még többet is találsz: [link]
és ez pedig a magyar nők: [link] hát ezen a magyaron el fog tartani egy ideig mire végigmész :)
Bocs h hosszú lett de mérges lettem hirtelen.
Ja és azért is bocs ha van benne helyesírási hiba.
És akit mindezt írta az még csak egy majdnem 14 éves lány! :)
Mégis, kinek akarnak a férfiak bizonyítani, hogy olyan kiválóak? A NŐNEK!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!