Miért nem képesek beismerni a nők, hogy a férfiak mindenben jobbak?
17:05-ös vagyok. Változtatok a véleményemen! :)
Most az a véleményem, hogy ne általánosítsunk! Van olyan pasas aki télleg már bocs de sz.rt se csinál, de az tény h nőből is van ilyen, bár azért mondjuk ki pasiból több ilyen van! :)
Hát az lehet h a Tv-ben több a szakács de otthon nemsok ilyennel találkozni! :)
Mostmár ez a véleményem! :)
Én meg az előző vagyok.
Mi a f@sznak teszel fel egy ilyen primitív kérdést?
Valószínű, hogy te vagy az az üres fejű, f..ngó, büfögő állat, aki csak provokálni akarja az itt normális kérdéseket váró többséget.Annyira szegényes..
A nők a jobbak? Függésben (napi 121321312x iwiw, 2424141x myvip, majd a többi baromság...), egy másik nő kibeszélésében ("pletyi") biztos, de ezekkel a hasznos tulajdonságokkal nem sokra mennétek..... Viszont akárhogyan is vergődtök, a férfiak briliáns zsenialitása mellett eltörpül, kis (a nőknek bizonyítottan kisebb!) haszontalan elmécskétek :D. Egy példa: Albert Einstein. Tudtok olyan női fizikust mondani aki hasonló szintű(!!!!) maradandó tudást hagyott az emberiségre? NEM!
Fizikális erő: Tudtok olyan nőt mondani aki 240-270 kilót kinyom fekve? Naná, hogy NEM!
Ügyesség: Elég, ha csak a focit nézzük. A férfi VB-t után, a női kész siralom :D! Mintha nem is focit játszanának....
Akkor mégis miért van szükségünk a női nemre? Mert nekünk nincs "sajátbejáratú" puncink, és egyenlőre(!!!!) még csak ti tudtok szülni! :D....
Végül: A történelmet is a férfiak írták....
Az egyik férfi azért jó mert istenien tud főzni.
A másik azért mert isteni jó az ágyban..
a harmadik férfi azért jó mert minden dolgot ami elromlik percek alatt meg tudja csinálni..
Csaj ők hárman soha ne találkozzanak..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!