Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Anyukám jobban szereti a...

Anyukám jobban szereti a húgom. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Mindent megpróbáltam, de mindig sokkal kedvesebb a húgommal és sokszor hallom, hogy kibeszélnek engem. Ésszel fel nem fogom, hogy miért, hiszen én mindig elpakolok, rendet rakok a húgom meg addig elmegy itthonról, én sokkal jobb tanuló vagyok, mint ő és így tovább.

Észrevettem, hogy amikor húgom elmegy táborozni, itthon idill van, de amikor megjön, anyukám teljesen megváltozik, a húgommal van egész nap, velem meg veszekedik, kiabál és mindenért engem okol.

Talán lényeges, hogy ezt a kérdést is én írtam ki:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__csaladfa_..

így talán tisztábban lát minden kedves válaszoló

L18

2010. júl. 18. 11:13
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:

Én a helyedben fognam magam és elmennék pár napra egy barátőmhöz. Kiváncsi lennék h hivnának e vagy hiányoznék e nekik. Mondjuk nekem halistennek nincs ilyen problémám meg nemis volt de ha szeretnek téged akkor jó leckéztetés lenne nekik.

21l

2010. júl. 18. 11:43
 12/30 anonim ***** válasza:
szerintem ez így jó. Ahogy olvaslak, máris értékesebb ember lettél, mint a húgod. Anyukád mindkettőtöket szeret, ugyanolyan mértékben, de mégis máshogy. Ez mindenhol így van. Az önértékelésed tedd helyre és meglátod, hogy sokkal jobb lesz minden.
2010. júl. 18. 11:43
 13/30 anonim ***** válasza:
Mindig azt kérdeztem, ha nem tesztett valami: Miért nem vetettél el? Akkor is volt abortusz! (Ilyenkor má rohadtul kihozott a sodromból). Mindenkinek jó lenne lenne helyettem egy TÖKÉLETES! Persze, hogy én voltam a szarszemét. :-(((( És sajna vannak ennél rosszabb szülők is akik beteg aggyal szülnek gyereket aztán ütik vágják még lakásuk sincs, utcán nevelik. Evvel vígasztalódtam, míg velük voltam. :-)
2010. júl. 18. 11:44
 14/30 anonim ***** válasza:
Hidd csak el ő abban a helyzetben van,hogy tökéletesen meglennének nélküle is. Hisz ott van a húgocska. Úgyhogy ez amit előbb leírtál hatástalan.
 15/30 anonim ***** válasza:

van lehetőséked koliba költözni?ha igen akkor tedd meg!

ha nem leszel otthon akkor talán észreveszik,hogy mennyi mindent te csinálsz meg nem a hugod,ha valóban olyan jó szülők mint ahogy hiszik rá fognak döbbeni hogy a hugod lusta

16/30 anonim válasza:
18 vagy, jövőre elmész egyetemre vagy főiskolára és akkor már nem lesz gond.
2010. júl. 18. 11:45
 17/30 A kérdező kommentje:

Jó neked, én nem tudok szülőkkel megbeszélni semmit... Az a legrosszabb, hogy ez a sok kis apró tüske már egy nagy tövissé formálódott.

Az is pl. annyira fáj, hogy imádok sütni és nem hajlandóak megenni, mert a húgom ráfinnyázott egyet, vagy megeszik az összes sütim de ha megkérdezem, hogy ízlett?:) akkor annyi a válasz, h hm, megettem... bezzeg amikor húgom csinál egy palacsintát (ami azért nagyon nem akkora kunszt) akkor bekajálják és még mondják is rá, hogy jajdefinoom:)

2010. júl. 18. 11:48
 18/30 anonim ***** válasza:
Óriási a különbség a tervezett szerelem gyerek= húgod és a nem kivánt vagy véletlenül csak becsúszott gyerek között =te kedves kérdező.Költözz el,szerintem is,de nem hiszem hogy hiányznál,már most sem hiányzol pedig ott vagy.:S De mintha ott se lennél,az se érdeklki őket hogy a világon vagy.:S
2010. júl. 18. 11:58
 19/30 anonim válasza:

szopóka az ilyen:S:S

én is ázárzem, ezt teljesen...

anyukámmal régebben ketten éltünk még kiskoromba. akkor tök jó volt minden. aztán anyám összejött egy faszival. össze is házasodtak és lett egy közös gyerekük. nahh én ettől a pillanattól lettem leszarva de teljesen. egyfoyltában az ő közös gyerekükkel foglalkoztak. én úgy éreztem magam mint egy kívülálló valaki. nem ehettem velük az asztalnál de persze a féltesóm igen.. ez sztem mindent elmond h mennyire szánalmasak voltak... (én egy radiátoron ettem általában) + engem vert nevelőapám tesómat meg nem. JÓ AZ ÉLET!!! SUNSHINE BEACH TÜCSÖK KÖCSÖG!! (aköcsög a nevelőpám volt)

20 F

2010. júl. 18. 12:06
 20/30 anonim válasza:
a SUNSHINE BEACH TÜCSÖK KÖCSÖG alatt annyit értek, h fel a fejjel.. "jöttök majd ti még az én utcámba" érted..
2010. júl. 18. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!