Anyukám jobban szereti a húgom. Mit tehetek?
Mindent megpróbáltam, de mindig sokkal kedvesebb a húgommal és sokszor hallom, hogy kibeszélnek engem. Ésszel fel nem fogom, hogy miért, hiszen én mindig elpakolok, rendet rakok a húgom meg addig elmegy itthonról, én sokkal jobb tanuló vagyok, mint ő és így tovább.
Észrevettem, hogy amikor húgom elmegy táborozni, itthon idill van, de amikor megjön, anyukám teljesen megváltozik, a húgommal van egész nap, velem meg veszekedik, kiabál és mindenért engem okol.
Talán lényeges, hogy ezt a kérdést is én írtam ki:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__csaladfa_..
így talán tisztábban lát minden kedves válaszoló
L18
Én a helyedben fognam magam és elmennék pár napra egy barátőmhöz. Kiváncsi lennék h hivnának e vagy hiányoznék e nekik. Mondjuk nekem halistennek nincs ilyen problémám meg nemis volt de ha szeretnek téged akkor jó leckéztetés lenne nekik.
21l
van lehetőséked koliba költözni?ha igen akkor tedd meg!
ha nem leszel otthon akkor talán észreveszik,hogy mennyi mindent te csinálsz meg nem a hugod,ha valóban olyan jó szülők mint ahogy hiszik rá fognak döbbeni hogy a hugod lusta
Jó neked, én nem tudok szülőkkel megbeszélni semmit... Az a legrosszabb, hogy ez a sok kis apró tüske már egy nagy tövissé formálódott.
Az is pl. annyira fáj, hogy imádok sütni és nem hajlandóak megenni, mert a húgom ráfinnyázott egyet, vagy megeszik az összes sütim de ha megkérdezem, hogy ízlett?:) akkor annyi a válasz, h hm, megettem... bezzeg amikor húgom csinál egy palacsintát (ami azért nagyon nem akkora kunszt) akkor bekajálják és még mondják is rá, hogy jajdefinoom:)
szopóka az ilyen:S:S
én is ázárzem, ezt teljesen...
anyukámmal régebben ketten éltünk még kiskoromba. akkor tök jó volt minden. aztán anyám összejött egy faszival. össze is házasodtak és lett egy közös gyerekük. nahh én ettől a pillanattól lettem leszarva de teljesen. egyfoyltában az ő közös gyerekükkel foglalkoztak. én úgy éreztem magam mint egy kívülálló valaki. nem ehettem velük az asztalnál de persze a féltesóm igen.. ez sztem mindent elmond h mennyire szánalmasak voltak... (én egy radiátoron ettem általában) + engem vert nevelőapám tesómat meg nem. JÓ AZ ÉLET!!! SUNSHINE BEACH TÜCSÖK KÖCSÖG!! (aköcsög a nevelőpám volt)
20 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!