Anyukám jobban szereti a húgom. Mit tehetek?
Mindent megpróbáltam, de mindig sokkal kedvesebb a húgommal és sokszor hallom, hogy kibeszélnek engem. Ésszel fel nem fogom, hogy miért, hiszen én mindig elpakolok, rendet rakok a húgom meg addig elmegy itthonról, én sokkal jobb tanuló vagyok, mint ő és így tovább.
Észrevettem, hogy amikor húgom elmegy táborozni, itthon idill van, de amikor megjön, anyukám teljesen megváltozik, a húgommal van egész nap, velem meg veszekedik, kiabál és mindenért engem okol.
Talán lényeges, hogy ezt a kérdést is én írtam ki:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__csaladfa_..
így talán tisztábban lát minden kedves válaszoló
L18
Sajnos énis ugyanebben a helyzetben vagyok/voltam fiú létemre. Mindíg a húgom van előtérben az ő idióta táncával,én elmosogatok,összeporszívózok,rendet hagyok magam után ő koszol meg mittomén mi de mégis ő a büszkeség na persze csak táncol az x lábaival,amit még énis tudok dnb formájában..Ezen nem tudsz változtatni,annyit tehetsz,hogy elhanyagolsz mindent..Ez azért van mert a húgom ellett kényeztetve úgy ahogy az enyém is.Mindent megkap pedig meg sem érdemli és te meg semmit nem kapsz egy kis szereteten kívül. Én soha nem követelőztem,de néha örülnék én is egy kis pénznek vagy bárminek,mert elég nehézkés korban élek..Barátnő stb..
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!