Lehet hogy terhes? Anyukám régen azt mondta, hogy attól lesz vki terhes, ha nagyon szereti a párja. És én nagyon szeretem a barátnőmet. Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
A barátnőm elég messze lakik, ezért csak ritkán találkozunk. Viszont naponta beszélünk telefonon. Hétfőn odáig fajult a dolog, hogy telefonszex lett belőle. Nem volt rajtam óvszer és ő nem szed fogamzásgátlót. És elélveztem. Lehet hogy most terhes?2009. szept. 10. 16:23
2/9 anonim válasza:
Igen lehetsz, mindenképp vegyél 72 órás tabit, különben kibujik a farkadon egy kis valami!
3/9 anonim válasza:
vagyis ő vegyen, mert kibujik a farkán valami :D
4/9 anonim válasza:
Az én Anyukám meg azt mondta,hogy a gólya hozott.És ott a bizonyíték,a köldököm.Ott csípett meg,amíg repült.
5/9 anonim válasza:
Bizony...a telefonodra kellett volna óvszert húznod...mostmár cs.szheted :P
6/9 anonim válasza:
igazad van! tényleg terhes! és az előttem szólónak is igaza van, a telóra kellett volna húzni a kotont, de egébként az is igaz hogy a gólya hozott.....atya ég:D
Hogy lenne telefonsex közben terhes?....:D:D ilyet jót soha nem hallottam :D:D
7/9 anonim válasza:
Szerinted ez humoros volt? Szerintem nem!
8/9 anonim válasza:
te hülye vagy...
nem élveztél bele a csajba=nem lehet terhes..xD
telefonszex nem arról szól.
9/9 anonim válasza:
én is kipróbáltam csak túl kicsik voltak a lyukak :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!