Hogyan lehet azt jól kezelni, hogy Anyukám jobban szereti a hugom, mint engem?
nekem pont igy volt, csak nem a hugommal, hanem a batyammal! csak nekem anyam sose bocsatotta meg, hogy nem fiu lettem.
mindig azt hallgattam, hogy a batyam igy, a batyam ugy, o bezzeg. (nem élt velunk, talan igy rosszabb volt)
mindezek ellenere nagyon szerettem a batyamat, magamat meg utaltam, hogy ilyen "selejtes" vagyok.
Aztan szerencslre rájottem, hogy nem szabad,hogy erdekeljen, mert en en vagyok, és nem kell hogy jobb legyek, vagy olyan legyek,mert en igy vagyok jol.
ne zavarjon, nem kell, hogy "teperj", nem verseny.
az a lenyeg, hogy te te vagy, olyan, amilyen.
(ja, anyam meg a batyam segitettek egymast anyagilag, nekunk most jol jonne, mert jon a baba, a batyam siman elutasitott, anyam meg a batyammal egy varosba lakott, direkt odakoltozott, o neha akar segiteni, de nem tud, mert 200km-el odebb lakik)
ilyen az elet :D mi kapunk mást, amit ők nem, és lehet az a más sokkal értékesebb, én igy fogom fel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!