Szerintetek neki vagy nekem van igazam?
Barátom külföldön dolgozik, én pedig kiköltöztem hozzá. A páromnak nem tetszik, ha ki van lakkozva a körmöm, a parfümöt sem szereti, smink terén max. nagyon szolíd "lehetek". èn mondtam neki, hogy én eddig nagyon szerettem kilakkozni a körmöm, és hiányzik most is. Eddig mellöztem épp azért, hogy tetszek neki, de most már zavar,. hogy alig élhetem ki mellette a nöiességemet, mert se parfüm, se lakk, sminknél is csak enyhén. Ezt egyszer úgy is megemlítettem, hogy anyósjelöltem is ott volt. Erre anyós elkezdi, hogy minek akarnám lakkozni a körmöm, takar´tónak nem is illik, meg minek (mert egyébként takarítok idekinn). Nah, nekem ez baromira nem tetszett. Miért? Attól, hogy takarítok, nem lehetek csinos? Nem lehet lakkozni attól a körmöm? Vagy szerintetek igaza van?
Öszintén érdekel mások véleménye erröl!
(Bocsánat a hosszú ékezetek hiányáért, nem magyar laptopról írok.)
Birtokolni akar ami beteges es csunya vege lesz!
Neki tetszenek ezek a lanyok hidd el
es nem akarja h te tetszél màsnak mert kisajatit
es ennek köze sincs a szerelemhez
en menekülnek a helyedbe sose leszel szabad független nö mellette
Szerintem jobb ha már külön váltok , később rosszabb lesz.Az ilyen pasik szokták mondani ha van gyerek asszonynak csönd, de ő bármit megtehet.
Anyos lehet slampos és irigy ;)
Ne hagyd magad !
Vagy elfogad olyannak amilyen vagy . Lakkal, sminkkel együtt vagy pápá !
Most a lakk csinos, aztan beleszól abba is mit vehetsz fel.
Kivel beszélhetsz !
Mit egyél, igyál dtb, stb
Elnyom !
Ne engedd.
Férfiként írok:
Sok esetről tudok (ezt igazolja sok előttem válaszoló is), amikor a férfi valamiről le akarja beszélni a nőt (szépítkezést illetően), akkor mindig az jár a férfi fejében, nehogy a nője megtetsszen más férfinek, azaz féltékenykedik. Hosszú távon ezt a nő nem tűri, vagy egész életében elégedetlen lesz önmagával a férfi kedvéért.
Azt javaslom, hogy beszéld ezt meg vele és aztán ennek eredményeként dönts: vele, vagy nélküle.
Az ékezetekkel kapcsolatban próbáld meg ezt:
ő = Alt+139 esetleg Alt+337
Ő = Alt+138 Alt+336
ű = Alt+251 Alt+369
Ű = Alt+154 Alt+368
vagy Alt+0220
Toldalék a 26. válaszomhoz:
az első Alt+xxx után mindig gondold oda az "esetleg" szót a második "Alt+xxx elé. Jól írtam, de küldés után a közöket eltüntette a gép.
Ha a "párod" azt akarja, hogy add fel az egyéniséged egy részét, akkor előbb-utóbb meghasonulsz önmagaddal és ellene fordulsz.
Szállj ki még az elején.
Ő sem tehet róla. Te sem tehetsz róla.
Nem vagytok egymáshoz valók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!