Szerintetek hisztis vagyok, vagy kicsit igazam van?
Igazad volt. Szerintem ez a nő szerelmes a férjedbe :)
Az fura, hogy a férjed nem állt melléd.
Én tuti sajnálnám a férjem egy műtét után és szóvá tenném, ha valaki direkt olyanokat főz, amit ő nem szeret csak én. Meg hogy nem is segít, amikor azért jött elvileg.
Szerintem teljesen igazad van. Én kifejezetten tolráns béketűrő embernek tartom magam, de ha ez velem történt volna, először udvarisan megkértem volna, hogy abban legyen kedves segíteni, amiben a segítségét kértük eredetileg.
Ha ezek után is ugyanazt tette volna, és olyan helyzetben hagyott volna, hogy kénytelen lettem volna emelgetni a kisfiamat egy hasi műtét után, akkor akkor és ott megköszöntem volna neki az addigi segítségét (tényleg udvarisan, minden szemrehányás vagy konfrontálódás nélkül), és megszerveztem volna bármi áron, hogy más, vagy mások tudjanak felváltva segíteni helyette.
A férjed ehhez mit szólt? Szerintem ebben neki kellett volna intézkednie. Neki nem tűnt fel, hogy te sosem eszel, mert olyanokat főz, amiket te nem ehetsz meg? Vagy ha elmesélted neki, hogy a gyerekkel nem foglalkozik a pótmama, akkor mit szólt?
Nyilván tény, hogy ez is több segítség, mint a semmi. Ezért talán egy köszi belefér, az sem biztos, hogy pontosan lett tájékoztatva, hogy neki elsősorban a gyerek a dolga most, az a legnagyobb segítség és nem a háztartás vezetés.
Mindenesetre szerintem a férjednek kellett volna akkor helyreraknia, kiállnia melletted, mert így már csak mindkettőtökben tüske marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!