Szerintetek igazam van? Anyósom egy idióta.
En a családi beke de legfőképp a férjen végett kibírnam azt az egy ebedet.....
Meg kell mondani anyukának hogy nyugodjon meg lesz baba majd amikor ti úgy érzitek hogy eljött az ideje
Én elmennék, mert ez hamarosan elmérgesedne. Anyósod ellened fordítaná a helyzetet.
Elengedném a fülem mellett. Elkezdenék másról beszélni. Megdicsérném a főztjét.
Légy bölcs, ne revolverezd a férjed, mert megmérgezi a házasságodat. A férfiak sem bírják a lelki-idegi nyomást.
Te vagyaz értelmesebb, hát kezeld is úgy. Primitív,. Ez van, ebből kell gazdálkodnod.
A férjedet szereted, őt tekkntsd!
Nem magyarázkodásból mond hanem h hagyjon a témával békén
Talán ha választ kap csendbe marad
Én se mennék. Még a karácsonyomat is rontsa el? Akkor azokkal vagyok, akiket szeretek s akik szeretnek. Hiába vagyok akármilyen ügyes, az ilyenek azért felhúznak, ezt az esélyt többet nem adnám meg neki.
Nem igazán félteném a családi életemet, ha a férjem normális, s én is normális vagyok, akkor nem fog elmérgesedni semmi, max. anyós pampog egy sort, de az nem nekem fáj. Teljesen korrektül megmondtad a férjednek, hogy ő mehet, nyilvábn, de te nem fogsz, ennél jobbat el sem tudok képzelni. Udvarias mosolygás, mikor utálod az egészet, na az az én önbecsülésembe és elveimbe nem férne bele. Ez nem a többiek ellen van, akik az elmenetelt ajánlják, nekik működhet, de pl. én nem vagyok olyan (egy ilyen anyóssal úgyis összekapnék, persze csak pár szó, aztán már el is szaladnék, nem veszekszem én se karácsonykor, se máskor. ez kinek lenne jó?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!