Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek igazam van?...

Szerintetek igazam van? Anyósom egy idióta.

Figyelt kérdés
Három éve vagyunk együtt a férjemmel. Szerencsére nagyon ritkán találkozom az anyóssal. Kisvárosban élünk, mindenki ismeri a férjem családját és mindenkinek meg is van az anyósrol a véleménye a rossz természete miatt. Pár hónapja nekemesett, hogy miért nem akarok már gyereket szülni a fiának?! Mert mi az, hogy 30 évesen én még nem akarok gyereket, mikor a fia meg már nagyon és miért nem hagytam inkább, hogy olyan nőt vegyen el feleségül, aki azonnal szülne gyereket is?! Hát én köpni nyelni nem tudtam és igazán frappánsan visszavágni sem akkor abban a pillanatban. Persze mi anno az esküvő előtt beszéltünk a gyerek dologról a férjemmel és megállapodtunk, hogy benne van az öt éves tervben, de még nem kapkodunk. Szóval nekem ezek a dolgok az anyóstol olyan rosszul estek, hogy megmondtam a férjemnek, hogy én köszönésen kívül nem vagyok hajlandó az anyjával kommunikálni. És hát közeleg a karácsony és közöltem a férjemmel, hogy ő nyugodtan menjen majd át az anyjához (édesapja már rég meghalt a tesója meg még az anyóssal él) karácsony amelyik napján akar, de én nem fogok. Eddig úgy volt, hogy karácsony egyik napján egyikünk szüleinel, másik napján a másikunk szülőjénél ebédeltünk. Soha nem tiltanam vagy hangolnam az anyja ellen, mert akármilyen is, akkor is az anyja. De én nem akarom a célozgatasait meg beszologatasait hallgatni karácsonykor. Szerintetek szemét vagyok, hogy nem vagyok hajlandó a szeretet ünnepén az anyós idiótaságat elviselni, vagy ti sem mennétek át?
2018. okt. 5. 00:08
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
90%
Hát én tuti nem mennék át, nem hagynám, hogy elrontsa a karácsonyomat egy ilyen idióta. Mondjuk, ha nekem mondana ilyet az anyósom, a párom az életben többé nem állna szóba vele, nem hogy együtt karácsonyozzanak...Örülhet, hogy a beszólásai ellenére még nem küldted el a bús p...ba. Nekem ilyet mondana, megkapná az összes káromkodást amit csak ismerek, 2 percen belül, az is tuti. :D Amúgy annyira bírom ezt a "családi béke érdekében" f..ságot. Most komolyan, az anyós a családi békét telibesz...va beszólogat meg pokollá teszi a menye életét, és vannak olyanok, nem is kevesen, akik szerint ennek ellenére a menynek kellene a családi béke érdekében jópofizni anyóssal. Mert hát a családi béke az fontos, ugye. Agyam eldobom. 30/N
2018. okt. 5. 17:11
 22/31 anonim ***** válasza:
0%

"eddig minden párom édesanyja szeretett"

Akkor elég nagy gyakorlatod lehet minden téren.

Pont ezt az egy női dumát nem tudod a helyén kezelni??!

2018. okt. 5. 17:42
 23/31 anonim ***** válasza:
95%
én teljesen megértelek. az én magánéletembe (gyerekkérdés/párválasztás) is elég sokan igyekeztek beleszólni. Annyira fájdalmasan, hogy kénytelen voltam jó pár emberrel megszakítani a kapcsolatot. Egyesek nem tudják, hogy hol a határ.
2018. okt. 5. 21:05
 24/31 anonim ***** válasza:
84%
Ha mégis átmész a férjed miatt, és szóba hozza a gyerek témát, mondd azt, hogy terhes vagy. Ha megkérdezi, hogy mióta, mondd azt, hogy egy órája, de nagyon elfáradtál, úgyhogy ha nem baj, most nem is segítesz, de szívesen elmeséled a részleteket. Garantáltan nem fog tudni se köpni, se nyelni.
2018. okt. 5. 21:06
 25/31 anonim válasza:
90%
Az én anyósom is egy hárpia. Alig várjuk a párommal, h elköltözzünk... Még egy kicsit ki kell bírni. Teljesen megértem a helyzeteted, van h engem is a sírás kerülget... Neki is lehetetlen a kedvére tenni. Nagyon sokszor pl. amikor segíteni akarok neki a takarításban, leültet, h nem kell semmit se csinálnom, pihenjünk, majd ő megcsinálja. A héten viszont a pàrommal Barcelonában voltunk üzleti úton mindketten, péntek hajnali 4-re értünk haza, 8-kor keltünk, mert be kellett menni dolgozni, ma pedig ebéd után annyira ki voltunk merülve, h elnyomott minket az álom, anyós pedig takarított. Fél órát szundíthattunk, majd mikor kimentünk a konyhába, akkor láttuk rajta, h valami gondja van. Erre a valasz: Én nem érek rá délután aludni.... Inkább nem szóltam semmit se... Úgyhogy teljesen megértem. Az a baj, h az én anyósom már az elején sem votl szimpatikus, amikor a páromat megismertem.
2018. okt. 6. 16:26
 26/31 anonim ***** válasza:

Èn meghallgatnàm az anyóst is.

A férj is èrdekes emberke lehet :D

2018. okt. 25. 10:33
 27/31 anonim ***** válasza:
0%

A történetből kiderül 30 èves vagy, 3 éve vagytok együtt, azaz 27 éves korodig már 'sok' anyósod volt.

Ez eleve nem tűnik dijjazandónak.

Nem lehet hogy anyóst fèlreèrtetted aki azt akarta mondani tisztessègesebbnek kèpzelt el 30 èves letedre aki màra komolyan gondolja, és màr unokát is elképzelne?!

.

Anyós lehet rossz, kegyetlen stb. de, oknélkül ilyet nem mond hogy màs nő azonnal szülne gyereket.

Éppen ezért mondta mert nem tart tisztességesnek csak alkalmi nőcinek lát független a 3 év.

2018. okt. 25. 10:45
 28/31 anonim ***** válasza:
0%

'Szerencsére nagyon ritkán találkozom az anyóssal'

Ez mièrt nevezhető szerencsènek?!

Mi lenne ha akarnàl vele kapcsolatban lenni?! Összeborúlna a vilàg ha pl. arra törekednél hogy megismerjen nem pedig arra hogy tele legyen bizonytalannal ami ugy előítéleteket szül, akarcsak nàlad! Te sem ismerheted ő mègis leírod mert ezt meg azt hallottad róla ... Ennek szerinted van köze egy vacsoràhoz amit bepanaszolsz!?

Ha anyós modern èletmòdú van facebook fiòkja, kezd el felèpìteni vele a kapcsolatod ott, ha meg nemaz annak csak örülhetsz és látogasd meg, hìvd meg!

Ne feledd: Ez nem Ő rajta àll hanem te rajtad, a kellemetlen megjegyzèse inkàbb fàjdalmas kikiàltàs volt rèszérôl a te elzàròzàsodra.

2018. okt. 25. 10:59
 29/31 anonim ***** válasza:
92%

#29 persze, anyóspajti beszól, közli hogy bárcsak más nője lenne a fiának és még kérdező menjen nyalni a seggét? Miért is? Mert mindennek elképzel egy olyan embert akit nem is ismer? Ha valaki idegenbe mindennek elhord az b...ódjon meg, ő ítélkezhet kedvére de a kérdező ismerje csak meg, nehogy rossz véleménnyel legyen róla?

Előre sajnálom a vejed, te is mindennek el fogod hordani automatikusan ha nem ugrál eleget körülötted?

2018. okt. 26. 00:19
 30/31 anonim ***** válasza:
#28-nak ment az előző csak elírtam
2018. okt. 26. 00:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!