Szerintetek neki vagy nekem van igazam?
Barátom külföldön dolgozik, én pedig kiköltöztem hozzá. A páromnak nem tetszik, ha ki van lakkozva a körmöm, a parfümöt sem szereti, smink terén max. nagyon szolíd "lehetek". èn mondtam neki, hogy én eddig nagyon szerettem kilakkozni a körmöm, és hiányzik most is. Eddig mellöztem épp azért, hogy tetszek neki, de most már zavar,. hogy alig élhetem ki mellette a nöiességemet, mert se parfüm, se lakk, sminknél is csak enyhén. Ezt egyszer úgy is megemlítettem, hogy anyósjelöltem is ott volt. Erre anyós elkezdi, hogy minek akarnám lakkozni a körmöm, takar´tónak nem is illik, meg minek (mert egyébként takarítok idekinn). Nah, nekem ez baromira nem tetszett. Miért? Attól, hogy takarítok, nem lehetek csinos? Nem lehet lakkozni attól a körmöm? Vagy szerintetek igaza van?
Öszintén érdekel mások véleménye erröl!
(Bocsánat a hosszú ékezetek hiányáért, nem magyar laptopról írok.)
Én biztos nem hagynám el el ezeket a dolgokat ha én így érzem jól magam
Ha neki(k) nem tetszik akkor meg kell mutatni merre van az ajtó
Ha te fested a körmöd, rendszeresen sminkelsz, imádod a parfümöd illatát, és a pasidnak ezek nem tetszenek, akkor nem is te tetszel neki.
Ne hagyd kiölni önmagad. Úgy élj, ahogy neked tetszik, és ha ez nem tetszik a körülötted levőknek, akkor őket cseréld le, ne magad.
Szerintem neked van igazad! Én örülnék, ha a barátnőm adna magára, és ha ő kisminkelve, lakkozott körömmel érzi jól magát a bőrében, annak külön örülök. De mivel nincs senkim...🤣
F
Nem költöztem volna ki hozzá, ha ilyen. Nem szeretem, ha ilyen alap dolgokban meg akarják mondani, hogy mit tegyek.
Anyukája lehet, hogy csak teljesen gyakorlati okokból mondta, hogy felesleges takarításhoz. Nekem ha sima lakk és nem géllakk, az rögtön lekopik takarításkor. Szóval én nem anyukáján aggódnék. Inkább a párod a gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!