Anyósodnál aludnál, vagy inkább hotelben?
Anyós 1,5 szobás lakásban lakik a párjával.
A félszobába mehetnénk aludni, de én nem szeretnék.
Szerintem 1 fürdőszoba kicsi négyünknek.
Régebben aludtunk náluk, nekem kényelmetlen volt, hogy reggelente majd' bepisiltem, mert anyósom és aztán a párja is fél-fél órát készülődik reggelente.
Ismerősök családi hotelt üzemeltetnek, nagyon olcsón tudnának nekünk egy szobát kiadni arra pár éjszakára, ahol saját fürdőnk lenne.
A párom szerint pénzkidobás.
Nekem a családi béke, legfőképp a saját nyugalmam megér ennyit.
5 nap 4 éjszakáról van szó.
Nem tudom, nekem párom él anyósommal, még nem költöztünk össze, náluk fél méterre alszunk egymástól, egy szobában, olyankor 3 emberre jut egy fürdő, tusoló WC egy helyiségben, mégsem kellett soha még mindenkinek egyszerre szarni. Anyóssal nem nyitunk egymásra, ők egymásra, meg párom rám azért igen, persze soha nem sürgős jelleggel, csak minek álszégyellősködni címszóval és persze kopogással/szólással. Na nem mintha sokszor lenne ilyen. Én még anyámmal és öcsémmel élek, akikkel viszont állandó jelleggel nyitunk egymásra akár kopogás nélkül is. Azt sem tudom milyen úgy hajat mosni, hogy közben senki nem jön be szarni. Igaz, nálunk csak akkor aludt párom, mikor egyedül tartózkodtam otthon, s még csak fürödni sem fürödtünk együtt, pedig nagy a kád, és a 2m-ével is elférnénk benne ketten kényelmesen, és mikor rájött a nagydolog, nem trécseltem vele, hanem bevonultam a szobába, bár kár azt állítanom, hogy nem hallottam mindent, de legalább a látszatot megadtam neki. Ő bezzeg iszonyú vágyat érzett, hogy addig se maradjon abba a kommunikáció míg pisilek 😄
Van, akinek ez nem fér bele. Alvás közben amúgy is tökmindegy ha ott van az ember is, már ha nem horkol senki, pont mert mindenki (elvileg) alszik. Gyakorlatban azért van, hogy némi mászkálás, tv nézés, szex is tarkítja a dolgot. Téged zavar a dolog és megtehetitek. Szerintem tegyétek. Én nem teszem, tenném. Persze párom anyja legfeljebb a saját fia horkolására háklis, én jó alvó vagyok, szóval nem is zavarom éjjel, és engem sem zavar, mikor cigizik, korán kel, pisil, egyedül csak mikor veszekszik a párommal, hogy ne horkoljon, arra mindig felriadok (bezzeg a horkolására jót aludtam 😃).
Kinek a pap, kinek a paplan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!