Nagy igénynek számít havi 3 nap, minimum 4 csillagos hotelben kiruccanás?
Úgy tapasztalom hogy a wellness hétvégézés a prolik mániája, görcsösen járnak 3 havonta valamelyik wellness hétvégére, ott költik el az összes pénzüket, a maradékból meg vesznek egy iphonet, aztán sírnak hogy nincs semmire pénzük.
Érdekes módon a gazdagok nem járnak hotelekbe.
Igen
Tekintve hogy én még soha nem jártam ilyen helyen
Számomra igen, mert ennek az árát tartalmas és értékes, minőségi programokra is fordíthatnám.
De attól, hogy nekem felesleges és unalmas, el tudom képzelni, hogy valakinek ez a szórakozás. Hogy nagy igény-e, az szerintem attól függ, meddig ér a takaró.
Inkább ostobaságnak nevezném. Ha a négy fal között ücsörgök, azt itthon is megtehetem. Ha meg programok miatt utazok, akkor nem a csillagok száma a mérvadó, hanem a programok színvonala.
De ha neked attól lesz nagyobb a ... önbecsülésed, hogy eldicsekedhetsz vele, hogy havonta négycsillagos hotelben mereszted a hátsódat, hát rajta, a te pénzed bánja.
Szerintem igen.
Annyi pénzt el lehetne költeni "igazi" utazásra is.
Nekem az a fura, ha valakinek a hotel mint utazási cél jelenik meg.
Számomra a szállás csak átmeneti dolog, ami arra jó, hogy össze szedjem magam, letegyem a cuccaim, alhassak és a "kiruccanás" maga inkább városnézés, kirándulás, programok, élmények.
Amúgy meg kinek mi a "nagy". Havi több millió forintos bevétel mellett nem az. Ha ezért éhezel hétköznap, akkor meg az. Én nem mások miatt utazom, hanem magam miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!