Anyósodnál aludnál, vagy inkább hotelben?
Anyós 1,5 szobás lakásban lakik a párjával.
A félszobába mehetnénk aludni, de én nem szeretnék.
Szerintem 1 fürdőszoba kicsi négyünknek.
Régebben aludtunk náluk, nekem kényelmetlen volt, hogy reggelente majd' bepisiltem, mert anyósom és aztán a párja is fél-fél órát készülődik reggelente.
Ismerősök családi hotelt üzemeltetnek, nagyon olcsón tudnának nekünk egy szobát kiadni arra pár éjszakára, ahol saját fürdőnk lenne.
A párom szerint pénzkidobás.
Nekem a családi béke, legfőképp a saját nyugalmam megér ennyit.
5 nap 4 éjszakáról van szó.
Messze lakunk egymástól, és valahol aludnunk kell.
Aludtunk már náluk korábban, próbáltunk finoman szólni, hogy reggelente szükségünk lenne 5-5 percre mig megmosakszunk pisi stb.
Az volt a válasz, hogy ők korán kelnek, mi alhatnánk 1-2 órával tovább, és akkor szabad a fürdő....teli hólyaggal ez nem egyszerű.
A szüleimnél külön van a wc és a fürdő. De náluk sem aludnék, attól függetlenül hogy szeretem őket.
Anyósékat is.
Idegenekkel?? A szerelme anyjáról beszélünk basszus.... (Valaki írta, hogy idegenekkel nem szeret aludni)..
Másrészt hol èlsz ember? 4 emberre egy fürdő kevés? Jó néha tényleg, de ne legyünk már ennyire sznobok. .. Külön szobátok lenne, nem vágom mi a probléma.... Nálam a szüleim amúgy nem vendégek.... Se mi náluk... Persze ha a családban van más megoldás, jó, de nem tudom mire a cirkusz....
Én írtam, hogy idegenek, és meg is magyaráztam, hogy mit értek ez alatt ebben a helyzetben. Mindegy.
De miért sznobság vagy cirkusz kivenni egy szobát ahelyett, hogy 5 napon keresztül nyomorogjanak másfél szobában, ami senkinek sem kényelmes? Csak azért mert "egy család így helyes"? Hát ez hülyeség. Itt egyedül az anyagi dolgot kell mérlegelni, hogy megengedhetik-e maguknak a plusz kiadást.
Egy saját sztori még a végére: amikor egy garzonban laktam egyedül és jött látogatóba egy külföldi barátom, mondtam neki hogy ha nagyon akar aludhat nálam, de a lakás méretei miatt talán jobb lenne keresni egy hotelt. Végül kivett egy airbnb-t és kész, napközben együtt voltunk, estére meg mindenki ment a saját helyére. Nem volt ebben semmi cirkusz.
4 emberre igen is kevés az az 1 fürdő, ha éppen te vagy az aki nem tud bemenni és majd bepisilsz/összeszarod magad.
Én tuti hotelbe mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!