Párommal 1 házban lakunk, saját házunk. Szerintetek az normális hogy az apjának van kulcsa a mi házunkhoz és bármikor be jöhet?
Egyetértek az eddigi válaszolókkal.
És sajnos egyet kell értenem 20-assal is, aki levonta a következtetést.
Hidd el, nem normális párkapcsolat az, ha a párod magasról tesz arra, hogy téged zavar ez. És ez egyébként nem egy különleges igény, az emberek döntő többségét ugyanígy zavarná.
Mutasd meg neki a kérdést és a kérdésre adott válaszokat majd kérdezd meg a párodtól, hogy az apja maradjon vagy te?
Ha téged választ, kérje vissza a kulcsot, és ha muszáj, akkor egy megbízhatóbb embernek adjatok vész esetére.
Ha erre nem hajlandó, akkor nincs választásod, mint tovább lépni. És addig lépj tovább míg nincs gyerek, és nem kezdi el anyósod szoptatni a gyereket, mert a páros szerint ez tök normális.
Nalunk nem volt közvetlen kulcsa az anyosnak.
A ferjem es en,a ferjem testvere es csaladja 250re lakuk az ö szüleiktöl.
Mi elmentünk nyaralni.Ök akkor jöttek 1 hétre a sogoromekhoz.
Amikor ök vagy mi elutazunk mindig lakas kulcs atadas van.
Virag öntözes postalada nezes es nekünk a cicank etetese miatt is.
Es jo erzes ha baj van megis van valakinek kulcsa es tud intezkedni.
A lenyeg jol összedurrantam a sogorral es anyossal is.
Jöttünk haza a nyaralasbol.
Az udvarunkon vagy 10-15 ember grillezett.Kupi szemet orditozas
lakasukbol ki be jaras.
Gondolta az anyos kene tartani egy kis grill partit nekünk nagy az udvarunk ott siman elfernek.
Ök,a ,sogoromek,sogor felesegenek a csaladja
meg a sogor 2 kollegajana es felesegük.
Azt hittem ideg összepanast kapok.
Mondtam nekik fel orat kapnak h elhuzzanak vagy hivom a rendörseget amiert a tudtunk nelkül ennyi ember grillpartizott a hazunkban.
Fel sem tudom fogni h valaki arra ne legyen kepes h megkerdezzen minket mi a terve.Majd mi meg mondjuk lehet e v sem.
Es ki teheti be a lakasunkba a labat.
Azota egy szomszedot kerjük meg ha elutazunk etesse meg a cicat!
Befejeztem velük.
Anyosnak volt több huzasa is
hozni akarta mar a barati tarsasagot is h elvendegeljük öket
meg több napos kirandulasokra invitaljuk öket!
Nem normalis par ember egyebkent!
Azota helyre raktam es megmondtam neki ez a mi hazunk.
Az ö hazaba azt csinal amit akar.Attol h a fiae is a haz
semmi joga ugy csinalni mintha az öve is lenne.
Megmondtam azt is ha elutazunk egy szomszed figyelni fog a hazra es legközelebb ö fog rendört hivni h mozgas van a hazunkban.
"van nekem egy csak saját házam"
vs
"Azt mondta ő hagyta nyitva be ne merjem csukni."
Be ne merd csukni? Ezen felment a vérnyomásom nem kicsit. És ezt te szó nélkül hagytad? Azért nem csak a többiekkel van itt baj, te sem vagy százas.
Ha nekem akarná valaki megmondani, hogy mit csináljak a saját tulajdonommal, akkor úgy elküldeném a ***, hogy azt nem tenné ki az ablakba...
Azért ne már fordítva üljünk a lovon, ő neked nem főnököd vagy rabszolgatartó gazdád...
Szülőknél (mindkét oldalon) van kulcs, nekünk is van "haza" kulcsunk.
Anyósék hetente 1x mennek be a lakásba, kaját hoznak. Minden más esetben csak akkor jönnek, ha hívjuk őket, csengetnek. Illetve akkor, ha valamit intézni kell, biztosító, szerelő, stb.
Anyuék is csak ilyen esetekben használják a kulcsot, illetve előfordul, itt is előfordul, hogy jönnek-mennek, bevásárolnak, betesznek valami kaját a hűtőbe, konyhába... engem nem zavar.
Párom a mai napig a lakáskulcsával jár haza, megy be a lakásba csengetés nélkül, ha nincsenek anyósék otthon, leül, kávét főz, iszik, várakozik kicsit... Én speciel nem is tudom, hogy tettem az "otthoni" lakáskulcsot. Ha szükség lenne rá, előkeríteném (valamelyik táskám aljából), de előre meg szoktam kérdezni, hogy otthon vannak-e, és csak akkor megyek, csengetek.
Nálunk ez így (össze-vissza) természetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!