Párommal 1 házban lakunk, saját házunk. Szerintetek az normális hogy az apjának van kulcsa a mi házunkhoz és bármikor be jöhet?
Kedves após! Mégis mi járatban újra nálunk?? Szeretném ha mostantól nem járkálna csak úgy ki-be a házamba, mert van úgy, hogy pont nem alkalmas a látogatása! A kulcsot pedig legyen kedves adja vissza, mert ez nem átjáróház!
Engem aztán nem izgatna, hogy mennyire rúgnám össze a port a párommal, de ezt egy percig sem tűrném!
Egyáltalán MIT keres az öreg a házatokban? A hűtőben kaja után matat vagy mit? Nem értem..
Nálunk is az van, amit már többen írtak, hogy mindkettőnk szüleinek van kulcsa a házunkhoz. Jól jöhet, ha bármi gond van. Viszont soha nem volt még rá példa, hogy használták volna. Ha jönnek hozzánk, nem saját kulccsal jönnek be.
Szerintem nem kellene egymáshoz bejelentés nélkül beállítani. Pláne olyankor rendezkedni, matatni, amikor nem vagyunk otthon.
Az hogy van kulcs, meg normalis, vesz eseten jol jon.
De hogy csak ugy fogja magat es bemegy, na azt 2x nem jatszana el nalunk.
A kapcsolatod egy rakás trágya..
Én nem azon aggódnèk, hogy apósnak van e kulcsa... Másrészt írhatunk bármit, ha a kedves párod szerint ez rendben van... Hát én lépnèk köszi.. Az okos más kárán tanul, a hülye meg a sajátján.. Olvashatnád itt a több kérdést... Én menekülnèk amíg nincs gyerek. Bírom amúgy az ilyen anyós-após kérdéseket.. Általában kiderül, hogy a anyuci kicsi fia a fő probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!