Ez mire volt jó az egykori anyósjelöltnek?
na, lényeg, az hogy ismertem egy fiút , aki joggal nevezhetett volna a legnagyobb köcsög címére, amiket művelt velem az utóbbi években.aztán évekkel később ( vagyis most) összefutottam az anyjával, és többször is hangot adtam a nemtetszésemnek.persze nem mondtam ki , hogy utállak, csak éreztettem, hogy tartozik a kedvenceim közé.aztán láttam, hogy facen a képén kívül minden más letiltott ami látható lenne nekem ( csak azt felejtette el, hogy nekem több e-mail címem van ami nem hivatalos, így amit látom amit ír).vajon megsértődhetett? vagy ez mire jó neki?( a fia kegyeletsértő volt, tönkretette az érettségi szünetemet, hazudozott, betegségeket terjeszett stb.) szóval nem kell sajnálni.anyuka meg pályázatcsalás során került jelentősen az előtérbe, onnét is a nyilvános nem tetszés.....
Vélemény??
Én csak azt nem értem,hogy mit foglalkozol a volt barátod anyjával???? Különösen,hogy a fiával nem volt jó kapcsolatotok és úgy tűnik az anyjával se.
Felejtsd el!!!
Lépj túl inkább.
Boldogabb leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!