Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Milyen névnapi ajándékot...

Milyen névnapi ajándékot adjak az anyósjelöltnek?

Figyelt kérdés
Valami apróságot szeretnék, hogy azért mégis tudja,hogy gondoltam rá. Édességet nem akarok,mert mindenkitől azt kap, virágot meg nem tudom,illene e nőként nőnek adni.
2017. júl. 25. 20:21
 1/5 anonim ***** válasza:
22%

En Al Seckel: Az optikai csalodasok varazslatos vilaga cimu konyvnek orulnek. De nem vagyok se anyosjelolt, es a tiedet se ismerem.

Vegyel neki kopaszoknak valo hajkefet, pukiparnat, vagy fingatoport.

2017. júl. 25. 20:57
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ajándékboltokban nézelődj, én anyósom születésnapjára vettem egy olyan tusfürdőt, amire az volt írva, hogy a legjobb anyósnak. Nem szarkazmusképp, de tényleg normális a maga módján. Örült neki, mert egy visszafogott illat volt.
2017. júl. 25. 21:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is valami ilyesmi jut eszembe, esetleg ha voltál már náluk szétnézhetsz a fürdőszobában, ha valami fogyóban van, vehetsz olyat is, valami hajbavalót, más kozmetikumot, különlegesebb testápoló, esetleg körömlakk, ha azokat szereti, ha pl. irodában dolgozik valami szép toll, tolltartó, stb., ha szereti pl. az illatosítókat azt is vehetsz. :)

24N

2017. júl. 26. 04:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyi pénzt tudsz rászánni. Illetve, hogy leendő anyósodnak milyen hobbija, életvitele van. Én egyáltalán nem tartom kizártnak a nőnek nő ad virágot verziót, csak nem egy csokrot, hanem valami érdekesebb cserepes virágot szépen becsomagolva, vagy egy kis virágkosárkát. Ha tudsz jól sütni, akkor valami saját készitésű finommal el tudod bűvölni, az azért is hatásos, mert meg tudja belőle kinálni a vendégeit azzal, hogy a leendő menyem sütötte. ha esetleg annyira ügyes vagy, hogy a nevét is rá tudod sütni vmilyen módon, az plusz meglepetés. Az illatszerek azért problémásak, mert mire anyóskorba kerül egy nő, meglehetősen berögzülnek a kozmetikai dolgok, és nemigen próbálkozik divatujdonságokkal. Szóba jöhet szerintem valamilyen teakülönlegesség, egy szép teásbögrével, kávékülönlegesség, ha kávézik, bár ezek drágák is tudnak lenni.
2017. júl. 26. 06:14
 5/5 anonim válasza:
A virág bőven jó. Nem is fog gondolkozni rajta, hogy mit vehettél volna, szerintem.
2017. aug. 31. 11:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!