Ti mit tesztek, ha nem vagytok szimpatikusak az anyósjelöltnek?
Nyilvánvaló, hogy nem tetszem a barátom anyukájának.
Hagyjam annyiban, vagy próbáljak bevágódni nála? Segíteni neki, vagy hasonló dolgok. Alapból az a fajta ember vagyok, aki kerüli az olyan embereket, akiknek nem vagyok szimpaktius, nem eröltetem a dolgokat. Nektek mi a véleményetek/ tapasztalatotok?
Én egy ideig pedáloztam neki. Segittem neki, beszelgettem vele sokat, ajandekokat vittem, tanacsokat kertem. Szoval sok mindent probaltam. (Kb 1.5 evig) aztan rajottem hogy ettol nem fog jobban szeretni. Kibeszel a hatam mogott, csunyakat mondd rolam, ellenem akarja forditani a baratomat. Azt is "megtiltja" hogy a baratommal talakozzak. Inkabb hagyom. 3éve vagyok a barátommal, majd hozzászokik a gondolathoz, miatta szakitani nem fogunk.
20/l
nézd, ha meg se próbál anyósjelölt megismerni, akkor ott gáz van... valszeg neki a birtoklás fontos és nem a fia/lánya. Mondanám, hogy ne pedálozz, de nyilván meg kell próbálni egy élhető kapcsolatot kiépíteni, ha valakivel hosszútávon terveztek. Aztán vagy sikerül vagy nem.
(nálunk nem sikerült, én megvártam míg a férjem mondta ki, hagyjam a fenébe. )
Próbálkozz hátha megtör a jég es megszeret.
En anyós es após jelöltem szeretem tehát nekem jo 😊 De komolyan mondom próba cseresznye 😉 Ha nem próbálod nem tudod milyen lesz
Nekem is szerencsém van párom szüleivel. :)
Sose értettem miért viselkednek így egyes anyósjeltek. Nem az nekik a legfontosabb,hogy a gyermekük boldog legyen??? Pláne,ahol már unoka is van a képben. Ott már hiába küzd,el kell fogadni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!