Anyósjelöltnek illik kaktuszt ajándékozni szülinapjára?
nem fér el nála nagyobb virág a lakásban, ezért arra gondoltam, h egy kis kaktusz jó lenne
csak nem tudom, h illik-e vagy h nincs-e vmi jelentése neki (pl. a kaktusz üzenete ajándékként, h tönkreteszi a barátságot) vagy ilyesmit hallottam egyszer
Ha szereti a kaktuszokat nyugodtan! Mi ajándékoztunk a férjemmel közösen kaktuszokat és sziklakerti növényeket is, mert épp egy ilyen részt alakítgatott a lakásban, kertben, tehát nagyon örült neki.
Ha babonás vagy hasonló az anyós, akkor lehet, hogy rossz néven veszi.
Ha nem tudod, hogy kedveli-e a kaktuszokat, akkor én is egy apróbb virágra szavaznék inkább.
már vettem neki egy desszertet, a kedvenc csokifajtájából és egy tortát is sütök neki
ennyi elég? mert akkor nem veszek neki külön még egy virágot, sajnos itt a közelben csak olyan bolt van, ahol kisebb virágok közül csak kaktusz van :/ ma van a szülinapja és már nincs időm máshova elmenni
A kaktuszt sokan a megajándékozott jellemére utalásnak tekintik, ezért csak akkor célszerü ezt ajándékozni anyósnak, ha kimondottan gyüjti a kaktuszokat vagy legalább is célzott arra, hogy szeretne egyet.
Meg mellékesen a kaktusznak nagyon napos, világos hely kell, máshol ronda lesz.
Vegyetek neki inkább más növényt, a fokföldi ibolya például nem igényes, kis növény és sokáig elél lakásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!