Vegyek az anyósjelöltnek ajándékot karácsonyra ha ö még sose vett nekem?
Figyelt kérdés
2éve járok a barátommal,ha neki volt szülinapja vagy névnapja mindig vettem neki bonbont,de ö még egyszer sem nekem.2009. dec. 1. 14:08
1/4 anonim válasza:
Legyen nálad valami,amit esetleg odaadsz,ha olyan a helyzet,ha nem ,akkor megtartod.Pl kávé,bonbon,dezodorcsomag,kézkrém.
2/4 anonim válasza:
Ne,egyértelműen ne vegyél neki semmire semmit.
Nem kell feleslegesen nyalizni ha ő semmibe vesz téged.
3/4 anonim válasza:
Én sem kaptam még soha az anyósomtól ajándékot névnapra vagy szülinapra, én sem veszek ezért neki. Viszont karácsonykor valami apróságot szoktunk adni egymásnak. 2 év alatt már volt közös karácsonyotok, akkor sem kaptál semmit tőle? Ha nem, akkor ne vegyél semmit neki.
4/4 anonim válasza:
Vegyél egy bonbont, nehogy szégyenben maradj, ha ilyen jó fej a mami akkor ha most véletlen venne neked valamit azt hánytorgatná fel évekig, hogy te meg semmit sem vettél neki. Ha meg nem vesz, majd megeszed te a bonbont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!