Te megengednéd ezt az anyósodnak? (Unoka kérdés)
Miért nem alszotok ott mindannyian?
Szerintem ahhoz kicsi, hogy ilyen távolságra hirtelen ott maradjon.
2,5 éves kisgyereket nem adunk kölcsön senkinek!!
Még az oviba is szoktatni kell, pedig ott csak pár órát van "idegenek" között nem pedig 3 napot idegen helyen, ráadásul egy harcias anyósnál.
Én nem kísérletezgetnék a gyerekemmel, egyszerűen NEM kerülhet ki a látókörömből.
Mondjuk én szeretem a gyerekemet!!
"a párom mikor gyerek volt mindig nagyon csúnyán viselkedett, ordibált, és naponta megverte"
Mert azóta megváltozott mi??
Nem vagy normális, ha kísérleti malacnak használsz egy ártatlan csöppséget, aki se megvédeni nem tudja magát, se elmondani nem tudja, ha terrorizálta az anyósod.
Ha odaadod, beteg vagy!
Most a kérdező esetétől függetlenül...
Te sem vagy 100%-os, ha az a szeretet függvénye, hogy nonstop a gyereked seggében vagy...
Ahol nagymama vigyáz pár órát az unokára, aki nem múlt el 3 éves, ott biztos nem szeretik a szülők a gyereket...
Elárulom, minden szoktatás kérdése. És ahol jó a kapcsolat, normálisak a nagyszülők, ott ez nem okoz problémát.
Bár nálad ezek szerint nem ez a helyzet.
Én két és fél éves voltam, amikor úgy döntöttem, hogy elmegyek a nagyszüleimhez, egyedül. (azaz szülők nélkül, nagymama vitt és hozott.)
Megbeszéltük a szüleimmel, hogy menni akarok, nem leszek szomorú nélkülük, és majd beszélünk telefonon.
600 kilométerre laknak tőlünk :D
22# te meg nagyon végletes vagy, ez sem jó. Belehalnál ha kiderülne, hogy mások is képesek életben tartani pár órát a gyereket....
Nem azt mondom, hogy otthagynám 90 km-re a 2,5 èvest, de az sem normális, hogy egy mozi erejéig nem hagyod masra. (Az megint más, ha lehetőség nincs rá). Tudod azért a férjeddel is kéne foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!