Megengednéd 16 éves lányodnak, hogy póthajat rakasson fel?
Tegyük fel összegyűjtötte rá már az elegendő összeget.
Egy rossz szőkítés során leégett a haja, és most a válláig ér, amit utál.
Nem.
" Ráadásul a póthajjal gyorsabban is nő a saját haja."
A fenéket!
Nem. A szőkítést elhibázta, lehet viselni a kövtekezményeket.
Nyilván ez nem csak hajról szól, az életben ugyanezzel kell majd szembenéznie és nagyon sok mindenhez kell majd jó képet vágnia, amit egyébként utál. Minél korábban megtanulja, annál könnyebb lesz neki később.
Hiába lettem lepontozva, kb 100 ezer egy normális felvarrás, normális hajból. Nekem volt két évig. Európai haj, 60 cm, 13 dkg 63 ezer. Hőillesztés és összevágás: 30 ezer. Póthajhoz való speciális sampon, hajkefe, balzsam: 15 ezer. Ráadásul három havonta le kellett szedetni, újrakeratinoztatni, és ez megint 40 ezer volt alkalmanként.
Persze lehet olcsóbban is, nem jó minőségű hajjal és sufnituninggal, de nem éri meg.
Köszi a válaszokat! :)
Amúgy én vagyok a 16 éves lány, és erre azt mondta anyum, hogy "nem, tanulj a hlyeségedből"
Igazából teljesen egyetértek vele, de örülnék ha megint szép hosszú hajam lehetne :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!