Megengednéd 16 éves lányodnak, hogy póthajat rakasson fel?
Figyelt kérdés
Tegyük fel összegyűjtötte rá már az elegendő összeget.
Egy rossz szőkítés során leégett a haja, és most a válláig ér, amit utál.
2017. okt. 27. 20:39
11/17 anonim válasza:
20.52
De,gyorsabban nő. Nekem is volt fent, 5 hónap alatt nehezen nőtt volna magától 10 centit a hajam. A póthaj húzza, így stimulálja a hajhagymákat is. A lány, aki felrakta nekem, 25 éve foglalkozik póthajjal, ő is megerősítette.
12/17 anonim válasza:
Nem, majd megnő magától. A póthaj tök gáz.
13/17 anonim válasza:
A saját pénzemből (szinte) azt csinálok, amit akarok. Szerintem neked se reklamálnának, ha hajat tetetnél fel. Ez nem olyan, mint a tetoválás, hogy örökre ott marad és nem is polgárpukkasztó vagy ártalmas (ha jól csinálják). Így nem látom okát, hogy ne lehetne.
14/17 anonim válasza:
Tudod, kérdező, az ember sok mindent szeretne, amit nem, vagy csak kemény munka árán kaphat meg. Éppen abban a korban vagy, hogy ezt megtanuld.
15/17 anonim válasza:
Hajhosszabbítással foglalkoztam, varrott hajat engednék, 2 havonta lenne maximum 10 ezer, de még annyi se, a haj lenne drágább. Ha normális szakember végzi a munkát semmilyen plusz hajkefe meg társai nem kell. Nem nő tőle gyorsabban a haj, csak alatta nem fested agyon és 2 havonta mikor leszedik, úgy tünik, mintha sokat nőt volna.Ragasztást és társait nem ajánlom, mert akkor lassan a hajadtól is megválhatsz, ráadásul menet közben is eshetnek ki tincsek.
16/17 anonim válasza:
Sirat ez a sok póthaj.. 7 éve nem vágattam csak a végét ha töredezett volt, most 90cm hosszú, egy elrontott vállig érő hajból. Meghalok amikor az emberek kérdezik hogy hol rakattam, de annál jobban szeretem az arcukat mikor mondom hogy igazi ^^
C vitamin, ricinus olaj és hamar megnő meglátod:)
17/17 anonim válasza:
A póthaj igénytelenebb, mint a leégett haj. Vágasd le egészen fiúsra, hogy a hajad regenerálódhasson, vegyél speciális samponokat, balzsamokat, de azt kell mondjam, öreganyáink tojás-olaj pakolása a legjobb a hajra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!