Masnak is van ilyen problemaja anyosaval?
Anyosom nem kepes elviselni, hogy a fia kulon csaladi eletet el.
Barmikor elmegy hozza meglatogatni, ki boritja idegileg miattam.
Egyszeruen azt szeretne, ha a fia mig O el, mellette lenne.
Nyilvan mindenkinek fontos a szuloje es szereti, de ugyanakkor a hazastarsat is, csak maskepp lehet szeretni egy szulot es maskepp egy hazastarsat. A ferjem mar depresszios ez miatt, hogy az anyja ellenseges velem, persze ugyanakkor ki sem all mellettem meg finoman sem.
De szeret, mert kimutatta mindig az erzelmeit felem parom.
Mar nem egy alkalommal viszont ugy ellenem forditotta, hogy napokig nem jott haza a parom, volt olyan mikor azert nem jott haza, mert beszelgeteseik utan a mento vitte korhazba tole, de azutan is nekem kellett jarnom mert kedves anyosom arra sem meltatott, hogy szoljon nekem, hogy a korhazban keressem a ferjemet.
Beszelgettem en szepen halkan ferjemmel errol a dologrol, de olykor be tudja folyasolni az anyja.
Hogyan menthetnenk meg megis a hazassagunkat, hogy ne tudja tonkretenni? En mar nem tudom mitevo legyek. :( Parom is azt mondta pedig nekem szamtalanszor, ha elveszitene engem, akkor inkabb meghalna, mert nem tud nelkulem elni.
én is szeretem a férjem, nagyon. Sajnos viszont bár megsértettek a szülei továbbra is látogatja őket, értem én hogy a szülei ezért nem tiltom el tőlük,de azért fáj. CSerébe viszont ő is elfogadta, hogy én nem megyek át hozzájuk.
Lényeg a lényeg, hogy nálunk viszont a férjem az én álláspontomat is tiszteletben tartja és ilyet soha nem tenne meg velem, hogy szó nélkül napokig haza sem megy. Ez enyhén szólva beteges, amolyan "csecs szopó" fiú felesége vagy. Ez annyit tesz, hogy az anyjával való kapcsolata beteges szinten van és te SOHA nem leszel azonos szinten az anyucival. Mondhat bármit, hogy így meg úgy szeret,de valójában ha hagy szenvedni, sőt ő is részese a szenvedésednek, akkor nem tisztel eléggé. Helyedben ultimátumot adnék.
Micsoda férfiatlan balfék, akit az anyja úgy kikészít, hogy mentő viszi el.
Ra nem nyitnám a vérszívó anyámra az ajtót, ha így bánná velem.
Balfaß.
Mar nem tudom megerteni az anyosokat, mire jo ez nekik, de a fiaikat sem, ha mar egyszer ugy dontottek velunk szeretnek leelni az eletuket, de kiallni mellettunk azt mar nem. Jaj szegeny anyuci meg ne haragudjon. Akkor ezekszerint fontosabb egyeseknek az ,,anyuci" mint a feleseg es a gyerek. Olvastam en is, hogy nagyon sokak van ilyen jellegu problemajuk.
Latod ez az egyes anyosok miatt daladok hullanak szet mert legtobb ferj nem kepes felnott ferfi modjara gondolkodni es kiallni mellettunk, a csaladja mellett. Most amit irtal valaszkent, hat nem csodalom, hogy valas lesz. Ha valaki mar a gyerekenel is tobbre nezi az anyjat az szep mondhatom. Anyos meg boldog lesz, hogy a kisi fiacskaja csakis az ove marad. Jol nevelhettek a fiaikat az ilyenek, hogy nem tudnak levalni az anyjukrol es kiallni a feleseg es gyerekeik mellett. Uramisten hat a sajat verszerinti gyereke az az artatlan szegeny gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!