Ki milyen viszonyban van az anyósával?
Nála az a gond hogy nagyon csendes ami engem idegesít. Nem lehet vele beszélgetni mert pár szóba válaszol vissza
Én beszédes típusú vagyok ő meg halk de nagyon. Ha csendkirályosat kéne játszani ő nyerne.
Én nem vagyok vele jóban.
Az elején semmi baj nem volt, elvoltunk, meg elmentem vele ide-oda, segítettem is neki, ő is nekem, aztán egyszer csak elkezdett ellenségeskedni, és nagyon gyorsan sikerült ellenségekké válni.
Párom mondta, hogy ezt a többi kis barátnőjénél is eljátszotta, mert ő azt akarja elérni, hogy a fia csak az övé legyen.
A szitkozódós (csak ő, én sosem) időszakot elhagyva jött a nem szólok hozzád és köszönni sem fogok (én hiába köszöntem rám se nézett), aztán most már lassan úgy érzem kezd "felengedni" és kezd beletörődni, hogy már nem csak egy kis jött-ment barátnő vagyok, és nem fogom hagyni se én sem a párom hogy ő bármiben is befolyásolja a kapcsolatunkat.
Ideje volt rájönnie.
Egyre rosszabban!
Elköltözni nem hajlandó, pedig nyomorognak a lakásban, de közölte párommal, hogy ne menjen haza ekkor meg akkor, hogy a testvére tudjon tanulni. Anyós egy szobában van a tesóval,(mert a férjével nem bír egy légtérben lenni), aki ha nincs otthon párom átmegy az ő szobájába. Egyébként mindig sír a szája, hogy jeveset vagyunk náluk, ezek után ne csodálkozzon.
Jo a viszonyunk.
Sokat segitettek nekunk mikor osszehazasodtunk, koltozkodtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!