Hogy jön ki a párotok az anyósával?
Anyám és a párja hozzánk költözött, mert elvileg kilyukadt náluk a cső és nincs fűtésük, de szerintem ez csak ürügy volt hogy ide tudjanak jönni. Sajnos az ő nevükön van a lakás, mert elvileg ajándékba kaptuk és.hogy a nevemen lesz, de az átiratás semmilyen formában nem fog megtörténni. Amióta itt vannak azóta megy a veszekedés. Anyám mindent elkövet hogy a férjem kényelmetlenül érezze magát és ez fordítva is. Próbáltam mind a kettővel beszélni, de egyik sem hajlandó változni. Sőt, inkább egymásra mutogatnak... A férjem már napok óta rendesen nem tud aludni és enni, mert konkrétan anyám az egész konyhát elfoglalt és olyanokat csinál, amiket nem szeret pedig tudja jól.
Mit tegyek? Én egy 8 hónapos kismama vagyok és ha nem lesz változtatva akkor vagy válás lesz vagy én megyek rá, szóval várom az ötleteket!
Ha anyád lakásában éltek, akkor ne csaodálkozz, ez az övé, és nem a tiétek.
Költözzetek külön saját lakásba vagy albeßrketbe,.
Mit adtatok fel? Hogy lett hol lakni, mert amúgy gyerek se lehetne, mert nincs kesh?!
Költözzetek és kész.
Neki a rezsit? Rezsit magad után fizeted, amit használsz vizet, gázt stb.
Örülj, hogy albit nem kellett fizetni, ha így sem tudtatok félre tenni, akkor nem kellett volna a semmire gyereket vállalni. Ha kidob, hova mentek?
Így jártatok, el kell(ett volna már RÉG) költözni, nem a kifogásokat keresni és ezért nem kell nulla keresettel gyereket vállalni.
A lakás az övék, azt csinálnak, amit akarnak, és többek között ezért nem kell anyuci házában lakni felnőtt fejjel.
De persze mi vagyunk a hülyék.
Mi külön lakunk a szülőktől, és érdekes a rokonságban minden gyerek meg tudta oldani a költözést, egyik sem a szülei nyakán csücsül, hanem éli a SAJÁT életét.
Férjed nem dolgozik?
Mert azt írtad amit te kerestél nem volt elég albira.
Csináltassátok meg Ti a fütéscsövet,aztán megbeszélni,hogy költözzenek,vissza,mert így nem jó nektek,meg jön a gyerek,stb...
Vagy ha jobb szeretnének itt lakni,akkor költözzetek ti a másik lakásba,de semmikép ne maradjatok így,elöbb utobb ennek úgysem lesz jó vége ha így marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!