Szerintetek mi egy olyan hazassag sorsa ahol egyik fel nem szivleli annyira az anyosat, aposat?
Ferjem szulei kedvesek de nagyon farasztoak.
Messze elunk toluk igy altalaban 1 hetre jonnek hozzank.
Nekem nagyon hosszu ez az 1 het.
Kezdek belebolondulni mar gyomoridegem van ha tudom h jonnek.
Ferjem tudja h nekem nehez.
Atszoktam veszelni de 8eve ez megy...
Jo lenne ha 3-4 napra egy hosszu hetvegere jonnenek csak.
A ferjem nem igazan szivleli az otletet
mert az anyukaja es nem akarja megbantani.
En sem szeretnem ha ebbol konfliktus lenne
es azt sem h megutaljanak.
Pedig ez nem mehet tovabb igy.
Megfogom nekik mondani
Ferjem biztos nem oldja meg,ram harul az egesz...
Szerintetek lesz ebbol konfliktus?
A ferjem megutalhat ezert ha korlatozom a szuleit?
Hú, hát ez beteges, ne haragudj. Csodálom, hogy idáig bírtad. Igaz, mi 30 km-re lakunk mindkét szülőnktől, ezért nem is lehetnének ilyen problémák. Annyi csak, hogy az én szüleimnél alszunk ott 2-3 hetente 1 napot. De a feleségem még néha azt is sokallja. Én néhány óránál tovább nem bírnám elviselni az anyósékat (nem részletezem, nem az én hibámból).
Rendben, 500 km, jöjjenek el egy évben 2x 2-3 napra és csókolom. Vagy ti is mehettek, ugyanígy etethetnek, itathatnak titeket és tankolhatnak a kocsiba, mint ti. Ráadásul egy 1 szoba+nappalis lakásban ott vannak hetekig? Te jó isten... Még egy családi házban elmenne, hogy ott vannak pár napig, egy ilyen kicsi lakásban még az 1-2 éjszaka is sok. Amúgy én is azt hittem, hogy unoka miatt mennek ennyit, mint egy korábbi hozzászóló is mondta. Gyereket nem akartok? Saját anyámékat sem akarnám, hogy hetekig ott legyenek nálunk, nagyon szeretem őket, de felnőtt emberek vagyunk.
Férjeddel sincs valami rendben, ha ez őt nem zavarja. Mondd meg neki, hogy ezt te nem bírod tovább és válasszon, szülők, vagy te. Fenyítsd be, hogy el fogsz válni, még ha nem is gondolod komolyan. Ha ezek után sem hajlandó ezen változtatni, akkor lehet tényleg a válás lenne a legjobb...
Gyerek meg nincs
vagyom ra nagyon is
mar masfel eve hazasodtunk azota halogatom
Pont az ilyen dolgok miatt
egyebkent minden rendben közöttünk.
nagyon jol megvagyunk,kiveve a szülei pioca üzemmodjat.
Ha gyerek lesz föleg nem lesz ehhez türelmem
ugyh vagy most huzzuk meg a hatarokat v vége.
Nem akarom h a gyerekem azt lassa h anya allandoan ideges
stresszes,at fogja venni. szeretnek boldog anyuka lenni
aki kicsattan a boldogsagtol.
De anyosomek arnyekoljak be ezt nekem.
Jogot nem erzek hozza h en szoljak nekik
ugy gondolom a ferjem feladat
beszelgetünk rola,remelem meg jön az esze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!